CityVisionMagazine

#StamAcasaCuSabon & calatorim in siguranta spre taramuri luxuriante

Sa ne bucuram de viata in siguranta si cumpatat este mereu o preocupare Sabon, dar mai cu seama in aceasta perioada. Petrecerea unui timp indelungat in interiorul confortabil al caminului nostru devine perioada ideala de creare a unui ritual incredibil de rasfat cu ajutorul produselor Sabon. Comanda online cu incredere pe sabon.ro si ai grija de tine si de cei dragi!

Ingrijeste-ti spiritul aventurier alaturi de Sabon si porneste in calatorii magice!

Toate panzele sus intr-o magica calatorie Sabon

Acorda-ti zilnic o infuzie bogata de optimism! Chiar daca stai acasa, te poti bucura in continuare de escapade luxuriante cu parfumul savuros al produselor Sabon. O plimbare molcoma prin parc? Cateva ore relaxante pe plaja? O fuga prin gradina? Toate acesta plus si mai multe alte aventuri devin posibile cu Sabon.

Personalizeaza-ti somptuoasa calatorie conform propriului checklist pregatit pentru fiecare vacanta reusita. Daca tanjesti dupa vibratii exotice, recomandarea Sabon se regaseste in gamele acidulate si bogate in savoarea citricelor si ingredientelor tonice, precum Mango-Kiwi, Ghimbir-Portocala sau Citrus Blossom.

Cand simti nevoia unor momente de desfatare, pline de senzualitate si romantism, indreapta-te catre colectiile cu arome floral – fructate: Green Rose, Rose Tea, Delicate-Jasmine, Lavanda-Mere & Floral Bloom.

Nostalgia serilor inmiresmate de primavara insufletite de caldura diafana o regasesti in produsele cu arome de Paciuli – Lavanda –Vanilie (PLV) sauMosc.

Continua sa visezi la momente exuberante alaturi de cei dragi si planifica-le cu grija, pregatindu-ti mintea si trupul impreuna cu Sabon! Intra pe www.sabon.rosi creaza-ti un kit incredibil de produse premium!

Fii gata oricand sa te bucuri de viata!