CityVisionMagazine

Ce parere aveti despre o escapada in inima muntilor?

Carpathian Horse Trekking este un centru de echitatie specializat in drumetii ecvestre. Se afla in orasul Petrila, undeva in inima Vaii Jiului, la poalele muntilor Parang si Sureanu.

Pentru a fugi de aglomeratia din oras, va recomandam o gama variata de pachete, dupa cum urmeaza:

Aventura in Sureanu (durata: 3 zile, 2 nopti)

Acest traseu este unul pe cat de complex, pe atat de frumos. Drumul ne duce pe parcursul a 3 zile pana in varful lui Patru (2130m altitudine), vizitand si lacul din Sureanu si avand parte de o aventura pe care nu o vom uita. Pe durata acestui pachet ne vom bucura impreun ade comuniunea intre om-cal-natura.

Cheile Rosiei (durata: o zi)

Calareste timp de o zi printre Cheile Rosiei. O zona putin atinsa de mana omului unde gasesti aproximativ 33 de pesteri naturale, dintre care vei avea ocazia sa vizitezi cateva pe parcursul drumetiei. In pretul drumetiei ai inclus: un cal pe masura ta, echipat complet; echipament de protectie, pranz haiducesc.

Drumetie pe Maleia (durata: apoximativ 2 ore)

O plimbare de aproximativ 2 ore pe dealul Maleia, printre cele 3 lacuri. O drumetie perfecta pentru incepatori si relaxanta pentru profesionisti. In aceasta drumetie aveti inclus: cal echipat complet si echipament de protectie.

Preferatul turistilor este pachetul de 3 zile. Pretul drumetiei este de 1000RON/persoana, dar avand in vedere situatia actuala, acesta este redus la 750RON. Cazarea se face in cabane traditionale (unele sunt nou construite, altele vechi, dar restaurate), mancarea este tot traditionala (fasole cu ciolan la ceaun, tocana de iepure la ceaun, purcel/miel/pui la protap, platouri reci, etc), iar bautura este tot din partea casei (vin alb/rose, cognac, palinca, bere si sucuri).

Descopera pachetele complete pe: https://chtr.ro/

Contact:

Petrila, jud. Hunedoara, strada Maleia numarul 1. 335800.
0787579950
chtromania@gmail.com