CityVisionMagazine

Apeleaza cu incredere la o agentie de investigatii private

Agentia de detectivi O.M.O. CONFIDENTIAL RO a fost acreditata in Romania in 2010, experienta profesionala si cazuistica diversificata permitand recunoasterea ei in plan international in anul 2012.

La acest moment, agentia actioneaza in plan national si international cu profesionisti ai filajului, investigatiilor private si tehnicii operative, formati anterior in context guvernamental.

1. PREVENIRE PIERDERI

Particularizat pentru companiile ce inregistreaza pierderi, agentia noastra ofera servicii specifice identificarii, prevenirii si limitarii /eliminarii acestora.

Practica detectivista arata faptul ca salariatii sustrag bunuri de la firma angajatoare din mai multe motive. Unii pot avea deprinderi costisitoare (alcool, jocuri de noroc, relatii extraconjugale costisitoare etc.), iar altii considera ca nu sunt suficient remunerati si isi completeaza diferenta. Cu toate acestea, s-au certificat patru motive care ii determina pe salariati sa actioneze astfel: nevoia, lacomia, tentatia si prilejul favorabil.

Cel mai important factor favorizant al furturilor este increderea acordata angajatilor loiali. Desi cel mai adesea fura salariatii tineri, salariatii cu vechime pot aduce prejudicii mai mari.

Compania noastra poate interveni in identificarea riscurilor, prevenirea, limitarea si/sau eliminarea pierderilor, caz in care, poate actiona sub denumirile de agent de prevenire a pierderilor, detectiv sau investigator si ofiter de protejare a activelor, in mai multe moduri (acoperit sau descoperit) si aplicand metode diverse, functie de necesitatile/dorinta clientului.

Principalele activitati specifice care stau la baza actiunilor pentru prevenirea pierderilor sunt cele reprezentate de detectivistica hoteliera/magazin, infiltrarea de personal si consultanta de specialitate.

In anumite situatii, activitatile de prevenire pierderi pot necesita servicii detectivistice conexe (supravegheri operative, investigatii), dar care vor fi analizate functie de situatia concreta identificata in locatia clientului.

2. SERVICII ANTI INTERCEPTARE

Spionajul industrial, supravegherea, ascultarea si violarea secretelor sau informatiilor confidentiale reprezinta probleme care pot avea consecinte deosebit de grave, fie ca sunteti persoana publica sau privata, societate de afaceri nou infiintata sau companie multinationala.

Pentru combaterea actiunilor contrare dvs., trebuie sa aveti in atentie serviciile noastre specifice pentru:

3. TESTE DE INTEGRITATE ANGAJATI

Testele de integritate au drept scop masurarea gradului potential de acceptare, de catre personalul angajat, a unor tipuri de comportament ilicite sau nedorite de catre angajator. Rezultatul Riscului de lntegritate reflecta potentialul partii testate de a avea un comportament care ar putea pune in pericol organizatia angajatorului.

Testele standard contin urmatoarele teme:

Testele de integritate pot fi utilizate pentru:

Compania noastra ofera servicii complete de testari emotionale obiective, independente si cu un grad total de confidentialitate pentru o gama variata de clienti, atat din domeniul guvernamental, cat si din cel privat.

4. AUDIT DE RISC / STARE RETELE IT

Agentia noastra are capacitatea tehnica si umana sa solutioneze orice nevoie de investigare a retelelor informatice interne, mijloacele tehnice utilizate pentru astfel de investigatii reprezentand o solutie cuprinzatoare pentru analize criminalistice mobile capabile sa extraga, decodeze si analizeze datele/probele din cea mai larga si diversificata gama de retele IT.

Ingloband cele mai inalte standarte tehnologice in criminalistica IT, prin tehnica utilizata avem capabilitati in:

Logistica utilizata ne ofera capacitatea de a testa penetrabilitatea retelelor IT din punct de vedere al accesului apropiat sau de la distanta, pasiv sau activ, precum si pentru controlul traficului de date pe linia scurgerilor de informatii proprii catre terte entitati.

Date de contact:
str. Ioan Borcea nr. 39A
Constanta/Romania
Mobil: +40.725.482.270
E-mail: office@omo-confidential.ro
Web: www.omo-confidential.ro
Facebook: https://www.facebook.com/OMOConfidentialRO/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/o.m.o.-confidential-ro-s.r.l.