CityVisionMagazine

Frumusețea dincolo de standarde

„Fashion is fit for all sizes, for all people of all ages” – Petriioni este un atelier de creație vestimentară pentru doamne și domnișoare cu dimensiuni atipice, dar care își doresc să strălucească în fiecare zi și să se simtă bine în pielea lor. Vă invit să aflați cum a luat naștere acest loc magic și cine se află în spatele brandului.

Numele meu este Ionela Țăran, locuiesc în Arad și sunt designerul din spatele brandului Petriioni. Sunt licențiată în modă, design vestimentar și de accesorii. Motto-ul după care îmi desfășor activitatea este: „Frumusețe dincolo de standarde”, iar brandul meu se adresează în special doamnelor și domnișoarelor plus size (cu dimensiuni atipice).

Povestea a început acum aproximativ cinci ani, din necesitate, în urma aventurilor neplăcute de care am avut parte în momentul în care mi-am cautat rochia de mireasă. La momentul respectiv nu existau pe piață rochii de mireasă în mărimi mari pentru a putea fi probate, ci erai obligată să îți faci modelul existent în catalog, fără a-l vizualiza înainte.

Când dezvolt o colecție mă bazez pe inspirație și intuiție, deoarece țin prea puțin cont de tendințe.

Creez pentru femeia care vrea să poarte o rochie sau orice altă piesă vestimentară în care să se simtă specială, confortabil și nu în ultimul rând să fie ea însăși.

Industria modei este ca un cameleon, într-o continuă schimbare, iar adaptabilitatea este esențială în acest domeniu.

Atunci când fac o recomandare unei cliente iau în considerare mai mulți factori: evenimentul la care participă, tipul de siluetă, care pentru mine este cel mai important, culoarea tenului, a ochilor și până la culoarea accesoriilor pe care le va purta cu piesa vestimentară creată de mine.

Întotdeauna recomand clientelor mele ca rochiile sau orice altă piesă vestimentară să fie cât mai „form – fitting”, nu mulate, dar nici largi. Urăsc hainele lălăi, iar în creațiile mele totul se rezumă la proporții.

În viitorul apropiat am în plan dezvoltarea și în mediul online, o nouă colecție de rochii de mireasă și ținute pentru evenimente, dar și o colecție Basic, evident toate plus size/adică în mărimi mari.

Cititorii City Vision Magazine mă pot găsi la atelierul din Arad sau:

Program Atelier Petriioni :

Luni – Vineri : 10:00 – 18:00

Sâmbătă : 10:00 – 14:00

Pentru programări : 0749265573, petriioni@yahoo.com