CityVisionMagazine

Celebrity Guest Writer by Diana Bianca: „Toti oamenii pe care ii intalnim, vin pentru a ne invata o lecție”

Astazi as vrea sa vorbim putin despre felul in care ne raportam la ceilalti, la lume.Ati auzit de “teoria oglinzilor”?

Conform acesteia, toti oamenii pe care ii intalnim in cursul vietii noastre, ne sunt oglinzi. Reflecta ceva ce se afla in interiorul nostru si pe care nu il acceptam sau nu il constientizam.Daca intalnim oameni furiosi, e pentru ca in noi insine se afla o furie, iar ei doar ne-o reflecta. Ca sa o acceptam, sa facem pace cu ea. Daca un om e trist, e pentru ca in noi insine e o tristete pe care nu o constientizam. Toti, dar absolut toti oamenii pe care ii intalnim, vin pentru a ne invata o lectie. La un nivel mai inalt, toti ne sunt Profesori. Chiar daca ne invata lectii prin suferinta, chiar si acelea sunt lectii prin care trebuie sa trecem, pentru a evolua. Totul este spre binele nostru.De aceea, nu judecati pe nimeni.

Nu exista oameni “rai”, doar oameni care au trebuit sa ne invete o lectie care ne era necesara. Chiar daca a durut, atunci cand am invatat-o. La randul nostru, le suntem oglinzi celorlalti si, inconstient, le predam si noi “lectii”. Atat de interconectat este totul. “Daca zambesc, oglinda imi intoarce zambetul. Atitudinea pe care o am in fata vietii este aceeasi cu pe care viata o va avea fata de mine.

Pentru a fi fericit, nu trebuie decat ca tu sa hotarasti ca vrei sa fii fericit!” (Ghandi)Incercati sa va vindecati, acceptati ajutorul “oglinzilor” si, mai ales, fiti buni. Plini de iubire, de compasiune. Pentru ca viata va va intoarce exact aceste lucruri.Si nu uitati. Eu sunt tu, tu esti eu, toti suntem Unul!