CityVisionMagazine

Păr frumos și sănătos cu noile măști reparatoare Wash&Go

Îngrijirea părului acasă nu a fost nicicând mai simplă! Măștile reparatoare Wash&Go cu cască pentru păr te ajută să redai strălucirea și vitalitatea podoabei tale capilare chiar de la prima utilizare. Sistemul inovator ajută substanțele nutritive să intre mult mai bine în firul de păr, pentru ca tu să te bucuri oricând de un tratament intens de îngrijire.

Revitalizează părul uscat și deteriorat

Schimbările dese de look, coafarea excesivă sau fluctuațiile de temperatură pot afecta structura părului tău și îi pot conferi un aspect tern, lipsit de strălucire. Masca Wash&Go cu cască special concepută pentru părul uscat și deteriorat acoperă părul cu un strat delicat de cremă reparatoare, redându-i elasticitatea și rezistența.

Ușor de folosit și extrem de practică, permite menținerea căldurii, refăcând structura firului de păr. În timp ce părul tău primește un tratament intens de hidratare și revitalizare, tu poți să îți continui activitățile zilnice sau poți să savurezi o clipă de relaxare. Șuvițele tale își recapătă strălucirea, sunt ușor de descurcat, iar tu te bucuri de un păr sănătos și mătăsos.

Boost de strălucire, pentru un luciu intens

Părul tău și-a pierdut strălucirea și vitalitatea? Redă-i frumusețea cu noua mască Wash&Go cu cască pentru părul lipsit de strălucire, care îi conferă instant un luciu intens.

Strălucirea părului este dată de capacitatea firelor de a reflecta lumina, iar masca de păr Wash&Go boost de strălucire netezește firul de păr și îl fortifică, pentru a capta toată lumina de care ai nevoie pentru a străluci în fiecare zi.  

Protecție de durată pentru părul vopsit

Părul vopsit își pierde treptat intensitatea culorii și poate să arate neîngrijit. Pentru a-i menține mai mult timp frumusețea, încearcă masca Wash&Go cu cască pentru păr vopsit, un produs inovator, care îi accentuează nuanța și o menține intactă timp îndelungat.

Astfel, nu trebuie să îți mai faci griji că părul tău va căpăta un aspect tern, pentru că Wash&Go te ajută să îi păstrezi strălucirea și culoarea până la următoarea vopsire.

Acum, ai propriul tratament personalizat Wash&Go de îngrijire a părului, ușor de folosit, acasă!