CityVisionMagazine

Diana Bianca va avea o rubrică săptămânală pe site-ul City Vision Magazine: Celebrity Guest Writer by Diana Bianca

Rubrica Celebrity Guest Writer debutează vineri, 1 Mai, pe site-ul cityvisionmagazine.ro.

Rubrica va fi săptămânală pe site-ul cityvisionmagazine.ro, fiind bazată pe cele mai interesante noutăți din domeniul sănătății, al frumuseții, ultimele tendințe în materie de beauty și fashion, dar și interviuri în exclusivitate cu vedete din România. De asemnea, fiind de profesie psiholog clinician, Diana va aborda din punct de vedere psihologic toate situațiile cu care ne confruntăm acum și ne vom confrunta pe viitor.

Iată ce crede Diana Bianca despre noua sa rubrica pe cityvisionmagazine.ro: “Consider că trăim niște vremuri în care cu toții avem nevoie de suport. De cineva care să ne explice de ce trecem prin anumite stări sau cum le vom depăși.

Eu asta voi încerca să fac, în rubrica Celebrity Guest Writer by Diana Bianca, astfel încât cititorii City Vision Magazine să aibă acces la o sursă de informații care să le fie de ajutor, dar o sursă pozitivă, care să aducă optimism, încredere. Cu toții avem nevoie de asta acum. Numai așa vom putea depăși, acum și mereu, dificultățile pe care viața ni le așează, inerent, în cale.“

Diana Bianca-una dintre cele mai de success femei de afaceri din domeniul beauty. Are mai multe business-uri de success, iar de ceva timp, Diana a început să cocheteze și cu televiziunea având o emisiune la postul Nova Tv – My Cliniq by Diana Bianca și o emisiune săptămânală pe wowbiz.ro.