CityVisionMagazine

Diana Bianca: “Vom construi, impreuna, o lume minunata”

Diana Bianca este persoana despre care putem spune ca ambitia infinita si tenacitatea, au adus-o in punctul in care se simte o femeie implinita. Cu o prezenta constanta in retelele de socializare, Diana mereu impartaseste fanilor un gand bun, iar zilele trecute a postat pe pagina sa de Facebook o postare plina de ganduri frumoase: “Timp de multi ani, ne-am urat “ Hrisos a Inviat” si “Paste Fericit” in mici pauze, de 1-2 zile, luate intre viata pe care ne-o petreceam alergand dintr-un loc in altul. Viata in care mintea noastra era prinsa intre dorinta de succes, cariera si acumulari materiale. Din goana noastra nebuna, ne opream cat sa ne tragem respiratia si sa sarbatorim Invierea. Cu toate grijile, fricile, oboseala noastra prezente. Ne prefaceam o zi ca e liniste in noi, ca suntem mai buni, mai piosi… Dupa care, fuga reincepea. Pana la alt Craciun. Pana la alt Paste.

Dragii mei, cumva s-a terminat. Nu lumea, nu viata noastra, ci modul nostru robotic de a ne raporta la ea. Pentru ca nu am reusit sa INTELEGEM singuri, a trebuit sa fim opriti. A venit, pentru prima data in viata noastra, cu adevarat, INVIEREA! Invierea partii noastre divine, trezirea sufletului, a iubirii din noi. A bunatatii autentice, nu afisate artificial. Mereu a fost despre asta Invierea, doar ca noi nu am inteles. Iar acum suntem fortati sa o facem. Sunt primele Sarbatori in Lumina, cu adevarat. Deconectati de la toate automatismele noastre.


Lasati iubirea din voi sa se reverse si traiti miracolul de a Invia. Despre asta a fost vorba intotdeauna. Paste Fericit, dragii mei! Sa primiti cu totii lumina Invierii, care a fost in voi mereu! Hristos a Inviat! Si noi, impreuna cu El! “

Asadar, am rugat-o si noi sa ne transmita un gand bun pentru cititori, deoarece cu totii avem nevoie in aceasta perioada: “Exact de asta avem nevoie acum, de ganduri bune. Fiti buni, dragii mei! Renuntati la toate starile negative- la frica, ura, invidie, ele nu ne vor mai trebui in noua lume, care se va naste. Intelegeti ca toti suntem unul, ca absolut orice facem unei alte fiinte, se va intoarce la noi, in final. Nu e o poveste, ci un mare adevar. Aveti incredere, faceti cat de mult bine puteti, incercati sa aveti doar ganduri bune si frumoase. Si aveti incredere! Va fi bine! Iar noi, cand vom iesi din case, vom fi total diferiti de cei care am intrat. Mai buni, mai empatici. Si vom construi, impreuna, o lume minunata!”