CityVisionMagazine

Cum ai grijă de pielea ta acasă cu elmiplant

Transformă timpul petrecut acasă în această perioadă într-un moment benefic pentru pielea ta și folosește-l ca un prilej bun de a acorda mai multă atenție nevoilor sale specifice. Lasă-ți pielea să respire și oferă-i îngrijirea de care are nevoie, pentru a avea o stare de bine și a arăta minunat în același timp! elmiplant e alături de tine și te ajută să îți păstrezi frumusețea naturală!

Curățarea tenului, secretul pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Primul pas spre o piele frumoasă și sănătoasă începe cu demachierea tenului dimineața și seara, indiferent dacă te-ai machiat sau nu. Curățarea potrivită asigură îndepărtarea impurităților și revitalizează pielea, mai ales în momentele în care aceasta are tendința de a căpăta un aspect tern și are nevoie de un plus de strălucire naturală.

Demachiantele elmiplant Skin Moisture au o formulă nouă, îmbogățită cu prebiotice, care întăresc bariera naturală a pielii și îi redau echilibrul sănătos. Pielea este protejată și își recapătă senzația de confort. Tenul este revitalizat, mai luminos, cu un aspect întinerit. Demachiantele Skin Moisture sunt disponibile atât pentru tenul sensibil, cu tendință de uscare, cât și pentru tenul normal sau mixt. Restabilește echilibrul sănătos de care ai nevoie pentru a arăta și a te simți bine oricând.

Momentul tău de DETOX, răsfățul zilnic de care ai nevoie

Chiar dacă ai o mulțime de lucruri de bifat în agenda zilnică, timpul petrecut acasă îți permite să îți oferi mai mult timp pentru tine. Rutina zilnică de îngrijire te ajută să te simți bine în pielea ta și să rămâi optimistă și încrezătoare în forțele proprii. La fel ca și tine, pielea are nevoie de un moment de respiro, momentul tău de detox, care o ajută să îți păstreze vitalitatea.

Gama elmiplant DETOX atrage impuritățile ca un magnet, împrospătează tenul și lasă pielea radiantă. Crema de zi elmiplant DETOX previne stresul oxidativ la nivel celular, ajută la diminuarea ridurilor fine și acționează ca un scut împotriva factorilor poluanți, în timp ce crema de noapte energizează pielea, o ajută să se refacă și să își recapete frumusețea naturală.

Îți dorești o clipă de evadare din cotidian la duș? Răsfață-te cu o sesiune de detox în intimitatea casei tale. Gelul de duș elmiplant DETOX îți revigorează simțurile, oferindu-i pielii o binemeritată explozie de prospețime.

Pielea hidratată îți oferă confortul de care ai nevoie

Când te simți confortabil în pielea ta, senzația de bine se reflectă în tot ceea ce faci. Schimbările de temperatură din această perioadă și timpul petrecut preponderant în casă pot să îți afecteze pielea. Aceasta are nevoie de hidratare mai mult ca oricând, iar loțiunea de corp elmiplant Beloved Coconut are grijă ca pielea să își mențină elasticitatea și îi oferă o atingere de mătase, care se menține timp îndelungat. Cu o textură cremoasă și un parfum delicat, hidratează pielea în profunzime, învăluind-o într-o senzație minunată de confort.

Și mâinile au mare nevoie de un plus de hidratare, de aceea poți uita de senzația neplăcută de piele aspră, care strânge, folosind crema de mâini elmiplant Xpress Absorb. Îmbogățită cu aloe vera 100% naturală, are o textură non grasă și asigură o hidratare imediată. Pielea rămâne moale și catifelată!

elmiplant are grijă de pielea ta și îi păstrează frumusețea naturală în orice situație!

Mai multe detalii:

www.elmiplant.com

Facebook elmiplant

Instagram