CityVisionMagazine

O initiativa de laudat!

Traim vremuri grele care ne provoaca sa fim mai buni, sa ne oprim din acea goana zilnica, sa ne uitam si la cei care au nevoie de ajutorul nostru. Acum este momentul sa privim in jur, sunt atatia oameni care ne-au tot cerut sprijinul de-a lungul timpului, insa nu am avut ochi sa privim, eram mult prea orbi. Am aflat de curand ca prietenii de la @romanianartandcraft au initiat o actiune minunata. Iata ce am descoperit pe blogul lor:

“Dragii nostri, dorim sa fim cat mai aproape de cei care azi sunt categoria cu grad de risc maxim de infectare cu noul virus COVID 19, bunicii nostri. Nu putem sa le fim aproape, dupa cum stim, recomandarea de pastrare a distantarii sociale, se aplica mai ales in interactiunile cu cei de varsta a treia.

Insa, ce putem face, este sa le daruim acele momente de placere care chiar conteaza. In primul rand sa stie ca ne gandim la ei, in al doilea rand sa le dam bucuria gustului bun. Noi, suntem alaturi de ei, le aratam ca ne pasa, donand din delicioasele dulciuri pe care le avem catre Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Infratirea, nr.3.

Am vrea sa putem face mai mult, vom face in continuare actiuni care sa fie in accord cu propriile valori, spre deosebire de anii trecuti, cand gesturile noastre de binefacere au fost impartasite in comunitatea restransa Art&Craft, de azi am hotarat sa va includem si pe voi.

Dati un telefon celor care va sunt dragi, faceti lucruri care mai sunt posibile, de ajutorare – uneori poate fi mai simplu decat credeti, de la a duce o paine la a-i ajuta cu preluarea sacului menajer. In acelasi timp, respectati distanta recomandata si toate celelalte recomadari, aveti grija de sanatatea fizica, emotionala si intelectuala a voastra si a comunitatii voastre!

Daca doriti sa ne impartasiti din ceea ce faceti ne gasiti pe facebook @romanianartandcraft si pe Instagram @romanianartandcraft.”

Felicitari!