CityVisionMagazine

Idei pentru mese delicioase preparate acasă

Timpul petrecut acasă îți dă posibilitatea să încerci o mulțime de activități noi, dar și să te bucuri de mesele delicioase, savurate în tihnă, în propriul cămin. Explorează împreună cu FINO universul culinar nelimitat și, de ce nu, descoperă-ți talente nebănuite. Încearcă rețete pe care le aveai de mult în minte, dar pe care nu te-ai încumetat niciodată să le prepari sau pregătește feluri de mâncare simple, dar foarte gustoase. FINO e alături de tine și îți oferă premii pe măsură!

Mic dejun sănătos și gustos

Micul dejun este foarte important, pentru că îți oferă energia de care ai nevoie în fiecare dimineață. Pungile pentru Toast&Grill FINO Teflon au un strat unic anti aderent, care împiedică alimentele să se prindă de prăjitorul de pâine sau sandwich maker, ajutându-te să prepari un toast delicios cu care să îți începi ziua.

Și pungile din hârtie pentru sandwich-uri FINO sunt ideale pentru a-ți păstra hrana intactă și a savura micul dejun în timp ce te pui la curent cu noutățile zilei. Adaugă întotdeauna și legume proaspete, pline de vitamine și minerale, esențiale pentru un mic dejun sănătos. Folia alimentară din plastic FINO menține legumele în cea mai bună stare, pentru ca tu să te bucuri oricând de gustul lor.

Preparate simple, la cuptor

Bunătățile la cuptor sunt simplu și ușor de pregătit. Ideale pentru masa de prânz sau cină, posibilitățile sunt nenumărate. Ce spui de un pui delicios rumenit în cuptor, alături de legumele tale preferate? Pungile pentru cuptor de la FINO te ajută să obții preparate yummy, fără prea mult efort. Îți spunem un secret? Carnea va fi și mai gustoasă, dacă o lași înainte la marinat. Pungile cu sistem de închidere tip zipper de 1L sunt fix ceea ce ai nevoie, atunci când vrei să te bucuri de o masă delicioasă acasă.

Și deserturile se pregătesc foarte ușor, la cuptor! Foile de copt FINO vor avea grijă ca prăjiturile sau fursecurile să nu se lipească și să se coacă cum trebuie. Iar după fiecare sesiune de gătit, curățenia este mult mai ușoară cu ajutorul tău de nădejde în bucătărie! Lavetele umede FINO te ajută să cureți rapid suprafețele, în timp ce buretele de vase Premium este special conceput pentru protecția unghiilor. Gătitul acasă nu a fost nicicând mai simplu!

Câștigă cu FINO!

FINO este ajutorul tău de nădejde și te premiază cu mai mult timp pentru tine și pentru familia ta. Cumpără până pe 12.04.2020 oricare 3 produse FINO din magazine sau online, înscrie numărul bonului fiscal urmat de textul “FINO” la 1846 sau pe www.bucatariafino.ro și ai șansa de a câștiga un serviciu de curățenie pentru un an întreg, coșuri cadou de Paște sau pachete cadou FINO!

Pentru că mai mult timp pentru tine și pentru familia ta înseamnă mai multe zâmbete, FINO îți oferă motive să zâmbești în fiecare zi. Înscrie-te în campania “Câștigă cu FINO” și bucură-te de de premii!

Redescoperă bucuria de a găti acasă și FINO te premiază!