CityVisionMagazine

Indrumare spirituala si consiliere astrologica in vremuri de Covid-19

In aceste vremuri de criza, cand suntem bombardati cu stiri si informatii care mai de care mai alarmante, avem nevoie tot mai mult de clarificari, de raspunsuri, de directii. Toate planurile facute inainte de luna martie ni se surpa sau ni se redimensioneaza, capata dintr-odata alt traseu si alta finalitate. Toate sistemele pe care le credeam invincibile si stabile isi schimba macazul si parca palesc sub presiunea si invazia neprevazutului, care ni se arata, la o prima vedere, tot mai subru si mai intunecat. E semn ca se instaleaza, incet-incet, frica.

A venit insa momentul sa facem eforturi pentru a ne scutura ca de un vis urat si de a face eforturi pentru a ne tine mintea treaza, pentru a dobandi claritate in gandire si pentru a gasi oportunitati chiar si acolo unde pare ca se inchid toate usile. Avem nevoie de mai multe raspunsuri decat pana acum, de solutii pe care sa ni le indice cineva, capabil sa vada dincolo de realitatea imediata si de aparente.Este necesar sa ne pastram calmul si optimismul, sa ne aducem aminte de vorbele intelepte din batrani care spun ca „tot raul este spre bine”, „un sfarsit e un inceput” si ca „paza buna trece primejdia rea”. 

Printre caile de a dobandi claritate in minte si liniste in suflet se numara si consilierea astrologica si indrumarea spirituala, pe care le pot oferi celor interesati, la tel: 0725216673 sau email: marescornelia@yahoo.com

https://www.facebook.com/astrologbyCM/