CityVisionMagazine

Dăruiește răsfăț și îngrijire NIVEA fiecărei femei speciale din viața ta

Modelul nostru de femininitate, inspirat de femeile importante din viața noastră stă la baza formării noastre. Mama este, desigur, prima femeie care ne arată lumea prin ocrotirea și grija cu care ne învăluie. Treptat, învățăm ce înseamnă feminitatea și delicatețea de la ea, dar și de la mătuși și verișoare dragi, de la prietenele și colegele pe care le admirăm.

În luna martie, NIVEA ne ajută să oferim răsfăț și îngrijire femeilor dragi din viața noastră. Cele 11 pachete-cadou NIVEA conțin combinații diferite de produse de îngrijire delicată pentru ten, corp și păr, adecvate tuturor tipurilor de piele, pentru ca tu să îl găsești pe cel potrivit pentru fiecare femeie importantă din viața ta, în funcție de gusturile, stilul și preferințele sale.

DĂRUIEȘTE CADOURI ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII SPECIALE

Pentru că luna martie este momentul în care ne arătăm aprecierea față de femeile dragi, NIVEA îți vine în ajutor cu colecția de pachete-cadou, disponibilă în cele mai importante hypermarketuri din țară.

Descoperă promoțiile în magazinele Carrefour, Cora, Auchan și DM selecționate* până pe 8 martie și bucură-te de premiile pe care le poți câștiga la achiziționarea produselor și pachetelor Mother’s day NIVEA.

Premiile și regulamentul diferă în funcție de retailer. Găsiți mai multe detalii și regulamentele de concurs accesând www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/ziua-femeii.

*Detalii în regulament și pe

www.nivea.ro