CityVisionMagazine

New Collection! Pigmenti Sparkle Melkior

Trucuri pentu a aplica pigmentii Melkior corect pe pleoape!

Chiar daca esti make-up artist sau doar pasionata de make-up, pigmentii sunt un deliciu! Exact ca cireasa de pe tort, un pigment aduce armonie in machiaj. Savoare si gust!

Ce este un pigment pentru pleoape? Pigmentul este un fard in stare prafoasa/pulbere care se impregneaza in pensula si elibereaza pe pleoape o cantitate concentrata de fard. Cu cat cantitatea de fard este mai mare, cu atat efectul este mai intens.

Dar pigmentii pot fi de mai multe tipuri: metalici, sidefati, perlati, stralucitori sau glitter. Melkior vine in completarea colectiei superbe de pigmenti cu noile nuante seducatoare care iti vor face machiajul sa iasa din tipare:

·         Pigment Sparkle CHAMPAGNE SPARKLE (ref. 12026)

·         Pigment Sparkle QUARTZ SPARKLE (ref. 12027)

·         Pigment Sparkle GOLD TREASURE (ref. 12028)

·         Pigment Sparkle MK ANTIQUE (ref. 12029)

·         Pigment Sparkle GODDESS (ref. 12030)

·         Pigment Sparkle PINK OPULENCE (ref. 12031)

Si da! Sunt atat de usor de folosit, ai nevoie doar de baza fixatoare. Aceasta poate fi baza de pleoape Melkior, baza fixatoare pentru glitter sau baza fixatoare pentru pigmenti. Diferenta intre cele trei consta in efectul de lipire, respectiv delicat, mediu, puternic. Asadar, alege baza fixatoare conform efectului pe care vrei sa il obtii.

TRUC! Lasa capul usor pe spate si aplica pigmentul cu o pensula plata si moale, prin miscari de tapotare.

Iata 3 pasi esentiali pentru o aplicare perfecta:

1.       Lasa capul pe spate, ca sa te asiguri ca pigmentii nu cad de pe pleoapa si se fixeaza in baza.

2.       Alege o pensula moale; cu cat aceasta este mai dura, cu atat particulele de fard vor cadea mai repede de pe pensula, riscand sa murdaresti machiajul tenului.

3.       Miscarea de tapotare este necesara ca sa fixezi pigmentul in baza fixatoare, altfel miscarea de blending sterge baza de dedesupt, matura pigmentii din firele de par ale pensulei si murdareste machiajul.

Acum, ca stii modul de aplicare corecta, nu-ti ramane altceva de facut decat sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi look-uri de invidiat.

Noii pigmenti Melkior au irizatii deosebite. Ori ca faci deja un machiaj al pleoapei si atasezi pigmentul pentru efect, ori il folosesti simplu ca atare, in ambele cazuri vei arata, cu siguranta, senzational si poti crea foarte multe reflexii ale machiajului, parand chiar ca ai in trusa o multime de culori! Daca esti iubitoare de make-up cu pigmenti, poti migra de pe machiajul ochilor pe marul pometelui sau pe piept.

Cand spui pigment spui senzatie! Incearca si tu noii pigmenti Melkior si lasa-te cucerita de variatia culorilor!