CityVisionMagazine

Diana – Bianca, de la “Barbie de Romania” si “Paris Hilton” la persoana care viseaza o lume perfecta

Q: Ai fost numita “Barbie de Romania”, “Paris Hilton de Romania”, mass-media te-a prezentat ca pe un personaj monden si, evident, interesat. Cum ai perceput acest lucru? Te-a ajutat?

Diana Bianca: Eu incerc sa iau mereu partea buna din orice. Nu exista lucruri eminamente pozitive sau total negative. Cu totii suntem un amalgam de bine si pe alocuri de mai putin bine. Este insa important sa constientizam partile bune, frumoase din noi si sa le scoatem la lumina.

Din “Barbie de Romania” si “Paris Hilton”, eu am ales sa percep partea buna- o imagine frumoasa, ideea unei Barbie care nu doar are par blond si ochi albastri, ci este un personaj descurcaret, care mereu reuseste ce isi propune. Comparatia cu Paris Hilton a fost  data datorita iubirii mele pentru animale si datorita numarului…considerabil de catei si pisici,  care sunt ca si copiii mei.

Q: Daca tot a ajuns aici subiectul discutiei, cate animale ai?

Diana Bianca: Am 3 catei, care sunt tot timpul langa mine. Prima este Erika, o catelusa Shih-Tzu in varsta de 13 ani. Pe care, recunosc, am luat-o pentru ca era o frumusete! 🙂 A doua este Mia, o Chihuahua care a stat  6 luni intr-un petshop si, din pacate, are anumite probleme, desi este de 7 ani langa mine- e speriata, timida, nu e un catel ca toti ceilalti. Este mai micuta ca o pisica, nu cantareste decat un kilogram si jumatate. Al treilea este Max, cules intr-o iarna dintr-o ghena de gunoi, cu codita taiata, plina de sange si cu urechile degerate. Si el, un catel cu traume mari.

Ei trei merg mereu cu mine, atunci cand trebuie sa plec din Bucuresti la Bacau, Suceava sau Tulcea.

Mai am 5 catei de talie mare, care stau in “chirie” la cineva, la Bacau, intr-o curte mare. Eu le platesc de ani buni cheltuielile si stiu ca au o viata linistita. Asa le-am promis, atunci cand i-am salvat.

Q: Ai si pisici? Stim ca una dintre ele chiar are cont de facebook.

Diana Bianca: Da. :)))

Este Garfield, un motanel special, luat acum 6 ierni tot de pe strada, cu o urechiusa taiata de tot si una cusuta invers. E o pisica atat de iubitoare, in ciuda traumelor de neimaginat prin care a trecut…

Q: Si nu este greu, cu atatea animale?

Diana Bianca: Nu e usor. Dar este o bucurie

imensa, in acelasi timp. Atat de multa iubire primesc de la ele, imi dau o stare de bine dincolo de ceea ce as putea povesti si pot spune, la modul extrem de sincer, ca cei norocosi nu au fost ei, pentru ca i-am salvat. Cea norocoasa sunt eu, pentru ca, de cand ma trezesc si pana adorm sunt inconjurata de cea mai autentica afectiune, de bucuria si entuziasmul lor, atunci cand stam impreuna, iesim afara, ne jucam….

Sigur ca parintilor mei le-au fost “repartizati” si lor doi catei si trei pisici. Una din cateluse a murit, dar dupa 13 ani de viata linistita si fericita. Practic, viata ei a inceput in momentul in care an scos-o din crosele hingherilor.

Q: Stim ca, tot din dragoste pentru animale, nu mananci carne de 13 ani.

Diana Bianca: Da, asa este. Noi, oamenii,

preferam sa nu ne gandim la ce suferinta imensa este in spatele “fripturii” din farfurie. Stii, se spune ca daca abatoarele ar avea geamuri peste tot, nimeni nu ar mai putea sa manance carne.

Dar e o clipa de constientizare si de “trezire” pentru toti. Pana la urma, toti va trebui sa ne trezim.

Q: “Barbie de Romania”, “Paris Hilton de Romania”, “mama” atator animalute salvate, se considera o persoana implinita?

Diana Bianca: Da, absolut. Eu imi traiesc viata alegand sa ma centrez pe partile ei bune. Aleg sa imi incep fiecare zi cu bucurie, cu entuziasm, cu speranta ca poate va fi cea mai buna zi din viata mea.

Cred cu tarie ca toti oamenii sunt buni, doar ca, prinsi in atatea probleme, unii au uitat asta. Cred ca toti putem reusi, putem deveni tot ceea ce ne-am dorit, daca alegem sa avem incredere in noi. Si mai cred ca in absolut nimic, competitia intre oameni nu este o cale.

Suntem aici, pe pamant, pentru a ne ajuta, a ne intelege si a ne sprijini. Haideti sa nu mai criticam, sa nu mai invidiem, sa cautam bucatica aceea de “bine” in fiecare om de langa noi.

Nimeni nu e perfect, dar impreuna, putem face o lume perfecta. Trebuie doar, ca in orice situatie, sa alegem Iubirea.