CityVisionMagazine

Recordurile continua pentru filmul Miami Bici

Strângerea în palmares de recorduri continuă pentru filmul Miami Bici cu un număr de peste 17.500 de persoane care au văzut spectacolul înaintea premierei filmului de astăzi, 21 februarie 2020, în toate cinematografele din ţară.

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelic al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Avanpremiera filmului Miami Bici a fost celebrată de un număr record vedete şi influenceri români

În ziua de 17.02.2020 a avut loc Avanpremiera filmului Miami Bici, eveniment care a strâns în jurul lansarii filmului vedete şi influenceri români în numîr impresionant: Delia, Antonia, Alex Velea, Dan Chisu, Natanticu , Teo Trandafir, Andi Moisescu , Diana Munteanu, Inna, Ana Morodan, , Elena Basescu, Mario Fresh, Alexia Eram, Puya, Nicole Cherry, Diana Sar, Flick, Laura Giurcanu, Liviu Varciu, Levent Sali, Pain, Fratii Munteanu, Otrava, Lino Golden, Anda Adam, Nicoleta Nuca, George Pistereanu, Florin Piersic Jr., Letitia Vladescu, Natalia Mateut, Olimpia Melinte, Emilian Oprea, Victoria Raileanu, Elvira Deatcu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Cuza, Ramona Olaru, Dani Otil, Adrian Nartea, Sorana, Ana Baniciu, Catalina Grama, George Papagheorghe, Gilulia Anghelescu, Lucian Rusu, Alexia Talavutis, Ami,  Catalin Cazacu, Dan Badea.

Invitaţii s-au bucurat de un un cocktail DomProfesor, inspirat din băuturile tradiționale românești.

Alături de invitați, la eveniment a participat cast-ul reîntregit al filmului, protagoniștii din România: Codin Maticiuc, Matei Dima, Letiția Vlădescu, Florin Piersic Jr. și actorii din America: Chloé Malaisé, Rene Toledo Jr., Arami Malaisé.

Filmul „Miami Bici, produs de Codin Maticiuc și Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro este distribuit în România de Vertical Entertainment, deţinătoarea în exclusivitate a licenţei Warner Bros și distribuitor al altor Studiouri Internaționale de prestigiu.