CityVisionMagazine

Cum îți protejezi tenul în sezonul rece?

Poluarea, stresul, oboseala, lumina albastră, razele UV – toate își pun amprenta asupra tenului nostru, făcându-l vulnerabil în fața primelor semne ale îmbătrânirii ori ale intemperiilor sezonului rece. Pentru a lupta împotriva lor, au apărut pe piață o sumedenie de produse cosmetice menite să ofere o barieră de protecție naturală a tenului. De curând le-am descoperit pe cele de la Institut Esthederm și vă invit să citiți mai multe despre ele, în continuare.

În patru pași, metoda de tratament Institut Esthederm oferă energia și hidratarea de care are nevoie pielea noastră.

1.      PREGĂTEȘTE – Îngrijire OSMOCLEAN

Folosește zilnic un program de curățare ce respectă sensibilitatea pielii și flora protectoare naturală.

2.      ENERGIZEAZĂ – Îngrijire CELLULAR WATER

Apa celulară, inspirată de apa din piele, revitalizează și amplifică eficiența tuturor formelor din gamele brandului.

3.      TRATEAZĂ – Managementul îmbătrânirii

Alegerea serului și a cremei trebuie să fie personalizată, în funcție de probleme pe care le întâmpină tenul tău.

4.      PROTEJEAZĂ – Îngrijire specifică

Crema Bronz Repair previne daunele oxidative provocate de poluarea mediului ambiant.

Gama OSMOCLEAN a fost creată special pentru toate nevoile și tipurile de ten, respectând echilibrul natural al pielii, reîncarcă celulele cu energie și curăță machiajul. Preferatele mele?

Masca facială Institut Esthederm Osmoclean ce iluminează și împrospătează, îndepărtează celulele epiteliale moarte, curăță tenul în profunzime, iar la atingere, pielea devine fină ca mătasea. Cum se utilizează: masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze, apoi se spală cu apă călduță.

Crema de curățare Institut Esthederm Osmoclean acționează ca un „aspirator” super eficient pentru toate impuritățile. Utilizarea sa regulată menține porii curați, iar punctele negre sunt din ce în ce mai puțin vizibile și tenul devine proaspăt și radiant. Crema curăță porii, elimină comedoanele și reechilibrează ecosistemul natural al pielii. Rezultatul – un ten perfect curat și protejat față de influențele negative ale mediului. În plus, curăță blând și în profunzime tenul, destupă porii înfundați și extrage impuritățile acumulate, acționează în armonie cu ecosistemul natural al tenului și îl protejează de influențele negative ale mediului.

Mod de aplicare:

Crema pentru curățarea comedoanelor Osmoclean, de la Institut Esthederm, se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Ușor, fără presiune, se masează fața cu mișcări circulare, până când crema se îngroașă. Apoi se clătește fața de cel puțin două ori cu apă călduță, pentru a spăla bine emulsia.

Aceste produse folosite împreună cu Apa Celulară, care are rolul de a fortifica mecanismele antioxidative și de a energiza pielea, amplificând puterea de hidratare, îți vor reda zâmbetul și te vor scăpa de grija factorilor externi de care ne lovim zilnic. Este indicat ca după curățare și înainte de aplicarea oricărui alt produs de îngrijire, să se pulverizeze Apa Celulară Mist, iar apoi se presează ușor pentru o absorbție rapidă.