CityVisionMagazine

Fii irezistibilă de Valentine’s Day cu aroma seducătoare B.U. Heartbeat

Îndrăgostită de jumătatea ta sau pur și simplu îndrăgostită de orice îți face plăcere, în luna iubirii e momentul ideal să îți asculți inima și să o lași să bată cu putere.

B.U. Heartbeat te ajută să fii irezistibilă și să cucerești orice ți-ai propus!

Date romantic cu note irezistibile Heartbeat

De Valentine’s Day sau Dragobete pregătește-te de întâlnirea romantică cu jumătatea ta așa cum se cuvine. Fie că organizezi un date surpriză sau te lași surprinsă, adaugă ținutei tale speciale un strop din esențele inconfundabile B.U. Heartbeat.

Cu note de frezie și trandafir, bergamotă și fructe roșii, B.U. Heartbeat spune povestea romantismului, a emoției și a entuziasmului. Te învăluie în aroma seducției și a feminității, făcându-te să te simți minunat! Alături de B.U. Heartbeat dragostea capătă înțelesuri nebănuite! Deodorantul spray te menține proaspătă întreaga zi, pentru ca tu să pregătești nestingherită fiecare detaliu din sărbătoarea dragostei. Adaugă un zâmbet larg și un strop din esența iubirii B.U. Heartbeat și ești gata de date! Parfumul tău nu va trece neobservat și îi va cuceri simțurile! Alege accesoriul perfect din luna iubirii, B.U. Hearbeat!

Spune da noilor provocări și dă-ți întâlnire cu pasiunile tale

Chiar dacă luna iubirii nu te găsește alături de un partener, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de zile minunate! Concentrează-te pe hobby-urile tale și adu-ți aminte de lucrurile care îți fac inima să bată mai tare. Acceptă provocarea de a încerca ceva nou, fă o schimbare de look, mergi la shopping sau ieși cu prietenii în oraș la localul tău preferat. Îndrăgostește-te din nou de toate lucrurile care îți aduc zâmbetul pe buze.

Alege parfumul care ți se potrivește cel mai bine, care îți accentuează încrederea în forțele proprii și îți subliniază feminitatea, B.U. Heartbeat! Notele florale și fructate ale gamei Heartbeat emană poftă de viață și optimism, învăluindu-te în magia iubirii.

Pregătește-te pentru sezonul iubirii cu B.U. Heartbeat!

Mai multe detalii:

Facebook B.U. Romania

Instagram B.U. Romania