CityVisionMagazine

Unt de corp pentru o piele mai hidratată și catifelată

Spre deosebire de loţiunile şi cremele prezente pe piață, untul de corp are o concentraţie mare de uleiuri naturale, cum sunt cele de cocos, de măsline sau de jojoba, şi o textură mai concentrată. De asemenea, hidratează mult mai bine şi este ideal pentru pielea foarte uscată. Pentru ce este indicat? Hrăneşte pielea în profunzime şi creează o barieră de protecţie la suprafaţa ei, mai ales împotriva capriciilor vremii. Încălzeşte o cantitate de unt de corp în palme şi masează corpul, cu mişcări de sus în jos, pentru că astfel vei îmbunătăţi circulaţia sângelui. Insistă în zona coatelor, a mâinilor şi a gâtului.

Știai că există un brand românesc axat tocmai pe acest tip de produs?
OMMIA – Organic Skincare propune o gamă de unturi de corp create artizanal cu ingrediente organice provenite din surse sustenabile. Misiunea lor este de a îndrepta industria spre un viitor ce are drept subiect valorificarea ingredientelor organice. În plus, echipa din spatele brand-ului alege să reducă, în mod conștient, amprenta pe care o lasă asupra mediului prin introducerea conceptul „CONSCIOUS BEAUTY”.

Pentru untul de corp OMMIA, specialiștii au selectat doar cele mai pure ingrediente organice, naturale sau din recolte sălbatice, fără parabeni, chimicale sau coloranți artificiali. Uleiurile sunt presate la rece prin procedee exclusiv mecanice și multe au un grad terapeutic.
Unturile de corp sunt disponibile în mai multe variante, cum ar fi:

Cu scorțișoară și citrice – înseamnă energie și prospețime, cu note de vârf, provenite din uleiurile esențiale de Citrice (Lime, Lămâie și Grapefruit). Începe fiecare zi în forță, adăugând un plus efervescent, dulce și spicy, oferit de uleiul esențial de Scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum). Alege formula optimă pentru a avea o piele tonifiată, purificată și lasă-te purtată într-o experiență care îți va încălzi corpul și relaxa psihicul. Proprietăți: anticelulitic, tonifiant.

Cu lavandă și santal – Relaxează-ți simțurile cu note suave de Lavandă (Lavandula angustifolia) și catifelează-ți pielea cu o formulă organică – unt de shea, unt de cocos virgin și ulei de migdale. Experimentează aroma lemnoasă, cu note orientale ale Lemnului de Santal Amyris (Amyris balsamifera) și bucură-te de un parfum revigorant, călduros. Cele două esențe se îmbină în deplină armonie în untul de corp Ommia pentru a-ți hrăni pielea, în timp ce îți calmează mintea și sufletul. Respiră, echilibrează-te! Proprietăți: antireumatic, antiartritic.

Cu cacao și vanilie – Mai mult decât un dulce afrodiziac, absolutul de Vanilie (Vanilla planifolia), cu mirosul lui senzual, este bogat în antioxidanți și previne deteriorarea pielii. Inclus în untul de corp Ommia alături de Pudră organică de cacao (Theobroma cacao), permite iubirii să vorbească printr-o experiență senzorială care nu necesită cuvinte. Captivantă, luxuriantă și intensă, însă delicată și feminină, formula noastră induce intimitate, calm, în timp ce pielea ta deja se simte răsfățată. Oferă-ți un boost încredere și pozitivism, trăiește, iubește-te! Proprietăți: regenerant cutanat, antiinflamator, afrodiziac.

Cu grapefruit și verbină exotică (preferata mea!!) – Experimentează prospețimea exotică și îngrijirea organică, prin formula perfect echilibrată a untului de corp Ommia – Grapefruit și Verbină. Cu un parfum citric, dulce – acrișor, Uleiul esențial de Grapefruit (Citrus paradisi) este un excelent purificator al minții și al pielii. Împreună cu acesta, Verbina exotică (Litsea cubeba), cu aroma ei florală dar cu note de lămâie, ușor picante și fructate, reprezintă un tonic pentru piele lăsând o notă plăcută, blândă, ce promovează o stare de spirit elevată. Proprietăți: elasticizant, fermizant.

Cu iasomie și tea tree – a fost creat pentru a ilustra feminitatea și puritatea. Parfumul floral al uleiului esențial de Iasomie (Jasminum) te va face să inspiri senzualitate și rafinament. Am ales ca notă complementară uleiul proaspăt, camforat, de Arbore de Ceai (Melaleuca alternifolia). Împreună îngrijesc și protejează pielea, lăsând în urmă un parfum nobil, magnetic. Fii pozitivă, relaxată și profită de formula delicată care scoate în evidență frumusețea naturală a pielii și detoxifică mintea! Proprietăți: antiacneic, calmant.

Aceste produse mă duc cu gândul la aromele și culorile unei înghetate răcoritoare! Care este preferatul tău?

Untul de corp OMMIA este disponibil pe site, de unde le poți și achiziționa – https://ommia.ro/shop/

În plus, îți oferim un discount de 15% la oricare din produsele de pe site, inclusiv pentru cele aflate deja la un preț special, utilizând codul VISION.