CityVisionMagazine

Veranda Mall, partener la Gala Premiilor Restocracy

Veranda Mall este partener la Gala Restocracy, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune restaurante din Bucureşti în 2019. Ediţia de anul acesta vine cu o noutate: gala de premiere va fi una dublă, acordându-se distincţii şi pentru competiţia Topul Restocracy al Mâncărurilor 2019.

Piaţa locală a restaurantelor se află într-o continuă dezvoltare, înregistrând creşteri constante de la an la an, raportate atât la numărul unităţilor deschise cât şi la sumele cheltuite de consumatori pentru a lua masa în oraş. În plus, obiceiurile de consum se schimbă treptat în jurul noilor concepte de restaurante apărute pe piață, și un catalizator important al acestora îl reprezintă centrele comerciale. Acestea au început să îmbine fast food cu slow food și să ofere sub același acoperiș atât experiența la comun dintr-un food court cât și intimitatea specifică restaurantelor clasice.

image

„Food court-ul este o ancoră importantă pentru dezvoltarea centrului nostru comercial. De aceea, căutăm permanent soluţii pentru diversificarea ofertei din această zonă a mall-ului, aducerea unor concepte noi şi oferirea unor experienţe complete pentru consumatori, în concordanță cu noile tendințe din industrie. Astfel, decizia de a ne alătura ca parteneri ai Galei Premiilor Restocracy a venit firesc şi ne bucurăm că putem susţine un eveniment de o asemenea amploare din industria ospitalităţii”, a declarat Ofelia Iancu, Leasing Director Veranda Mall.

Pe viitor Veranda Mall are în plan şi deschiderea unui restaurant cu terasă operat de Cinemax şi a unei zone complementare food court-ului actual, cu un concept mai modern. Noul restaurant al Cinemax va fi integrat și în circuitul vizionării unui film, întrucât clienţii VIP vor putea beneficia de o experiență memorabilă, comandând din meniul à la carte direct din sală, în timpul proiecției. 

Gala Premiilor Restocracy va avea loc pe 26 ianuarie la Marriott Grand Hotel şi va reuni aproximativ 100 de reprezentanţi ai celor mai bune restaurante din Bucureşti, în total fiind aşteptaţi 200 de participanţi. Sponsorii acestei noi ediţii a Galei sunt: Altex (sponsor principal), Veranda Mall, Barilla, Vitis Metamorfosis, Nespresso, Expressoft, Maspex, Tuborg.

La această ediţie a Galei vor fi premiate restaurantele din Bucureşti după bucătărie şi specificul dominant. De asemenea, vor fi premiaţi cei mai buni şi mai talentaţi bucătari români din Bucureşti şi vor fi acordate menţiuni speciale pentru:

-Cel mai bun restaurant nou deschis în Bucureşti în 2019

-Cel mai bun restaurant child friendly din Bucureşti in 2019

-Cel mai original spectacol de restaurant din Bucuresti în 2019

Topul Mâncărurilor este un proiect anual al Restocracy de evaluare a principalelor preparate căutate de către clienţi atunci când aleg un restaurant din Bucureşti. Evaluarea se realizează de către un juriu de specialitate în două etape, membrii acestuia fiind selectaţi din rândul personalităţilor publice, ambasadorilor, jurnaliştilor şi al oamenilor de afaceri.

Pentru detalii suplimentare despre sistemul de evaluare Restocracy şi Topul Mâncărurilor accesaţi https://www.restocracy.ro/category/proiectele-restocracy-2/ .