CityVisionMagazine

Faci sport? Află ce fel de produse trebuie să alegi pentru machiajul de sală

De câte ori nu ne-am întrebat ce ar trebui să folosim când trecem de ușile sălii de sport. Unele persoane afirmă că nu este indicat să na machiem. Altele folosesc produse cosmetice în mod excesiv. Pentru că ne antrenam de regulă dimineața când fața este ”prospăt trezită din somn”, simțim nevoia să mai acoperim micile imperfecțiuni și aplicăm o cremă BB ușor pigmentată și un strop de culoare în obraji. Însă ne întrebăm dacă am procedat corect.

Din fericire, există și produse concepute special pentru aceste nevoi. Știai?

Înainte de toate, iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi să te machiezi înainte de antrenament:

·       Fondul de ten trebuie să nu conțină ulei, pentru a da voie pielii să respire. Cremele de tip BB sunt ideale deoarece sunt foarte lejere.

·       Blush-ul trebuie sa fie rezistent la apă.

·       Alege să folosești o mascara rezistentă la apă.

·       Imediat după antrenament, înainte ca transpirația să se evapore și porii să se închidă, curăță tenul cu șervețele anti-bacteriene pentru față.

Brandul FARMASI vine în întâmpinarea noastră cu o nouă gamă de produse ce pot fi folosite înainte și după antrenamente. De la mascara transparentă pentru sprâncene, mascara rezistentă la apă, fard lichid pentru ochi și obraji, CC powder, cremă hidratantă nuanțatoare și spray revigorant de fixare a machiajului, toate au fost concepute pentru nevoile femeii moderne, care este preocupată de felul cum arată si de un stil de viață echilibrat și sănătos. Așadar nu mai avem nicio scuză, putem să ne acoperim chiar și micile imperfecțiuni atunci când ne atrenăm.

Să porți puțin machiaj la sală, în timpul antrenamentului, nu mai este ceva de neconceput, mai ales dacă te face să te simți mai bine în pielea ta și să ai mai multă încredere. Ar putea fi chiar cheia către un antrenament cât se poate de reușit.

Produsele sunt disponibile aici – https://farmasi.ro/category/be-fit/548