CityVisionMagazine

Keune You – Peste 100 de combinații de îngrijire personalizată!

Keune anunță la început de an o super noutate la nivelul îngrijirii părului: Keune You. Peste 100 de combinații de îngrijire personalizată, pentru ca TU să te simți pusă în valoare.

Keune You este un sistem customizabil de îngrijire în salon, care răspunde mai multor nevoi și dorințe ale părului. Ești blondă? Vrei volum, dar și hidratare, însă și o culoare vibrantă? Perfect! De azi, totul e posibil cu Keune You!

Specialiștii Keune au creat o soluție de îngrijire personalizată, pe care stiliștii o pot declina și combina în peste 100 de moduri. Obiectivul? Să realizeze soluții multivalente pentru nevoile speciale ale fiecărui client, atât în salon, cât și acasă.

Rețeta Keune You este următoarea: pe baza unui diagnostic personal al părului, stiliștii pot alege dintre 6 baze ultra concentrate de îngrijire și 4 elixiruri de menținere a culorii, pe care le vor adaugă unei formule ințiale de șampon și balsam.

Rezultatul final depinde de nevoile tale. Hairstylistul alege ce tip de elixir să insereze în șampon și balsam, pentru ca părul tău să primească exact ce îi lipsește mai mult. Procedura? Simplă! 15 curse de pompă din fiecare elixir. Baza customizabilă formată din șampon și balsam  acceptă până un maxim 3 elixiruri.

Cele 6 elixiruri de îngrijire înglobează tehnologii unice pentru volum, netezire, strălucire, hrănire, bucle și culoare.  Pe de altă parte, soluțiile elixir destinate culorii conțin pigmenți concentrați care să poată mențină blondul rece, roșul, cuprul și șatenul.

Keune You este numai și numai despre tine!