CityVisionMagazine

Centrul Fericirii București intră în rețeaua de centre de estetică & wellness FIT4YOU

Florina Onețiu, acționarul majoritar al Centrului Fericirii, primul centru de transformare integrativă din România, anunță vânzarea majorității părților sociale către rețeaua de centre de estetică & wellness FIT4YOU.

Inaugurat în anul 2015 Centrul Fericirii a adus pe piața de wellbeing din România un concept nou, unic, care a generat o cifră de afaceri care l-a plasat în top companii din industrie. În patru ani de zile Centrul Fericirii a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri ajungând să finalizeze anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei. Cu peste 10.000 de clienți care au trecut pragul Centrului Fericirii și o profitabilitate netă de 20% , cu sisteme de lucru la standarde internaționale- manuale de proceduri operaționale, procese automatizate prin softuri informatice, acționarii Centrului Fericirii au decis sa unească performanța și pionieratul din industrie cu experiența, istoria si performanța unui alt jucător mare de pe piața de estetică & wellness, FIT4YOU. 

„Centrul Fericirii a adus starea de bine promisă pentru mii de oaspeți în acești ani. Pentru a duce visul mai departe și a excela în servisarea a cât mai multor consumatori de stare de bine, am decis să vând majoritatea părților sociale ale business-ului către FIT4YOU pentru a dezvolta un loc de excelență în România prin unirea a două entități puternice în industrie care vor aduce, în final, cea mai mare valoare adăugată consumatorului de  estetică & wellness din România.

Brandul Centrul Fericirii va trece printr-o perioadă de rebranding. Zona de B2C (business to consumer) se va trasnforma în câteva luni în FIT4YOU. Brandul „Centrul Fericirii” va rămâne pentrua deservi clienții de programe online și pentru B2B (programele de corporate)” a declarat Florina Oneţiu, fondator Centrul Fericirii.

Noul acționariat va păstra aceleași zone de servicii integrate în cadrul Centrului Fericirii, care se va transforma în câteva luni în FIT4YOU:

–        Zona Wellness cu remodelare corporală și estetică facială ca: slăbire localizată, eliminare celuită, tonifiere, detoxifiere, epilare definitivă, estompare vergeturi, relaxare, tratamente faciale lifting & antiage

–        Zona Specialiști cu kinetoterapie, psihoterapie, nutriție, estetică medicală, biorezonanță, coaching;

–        Zona de Antrenamente specifice cu antrenor personal;

–        Zona de Lounge cu sucuri și produse de îngrijire.  

Centrul cu noul acționariat va fi îmbunătățit cu aparatură de ultimă generație, cu servicii de estetică precum epilare definitivă, tuneluri detox, aparat performant de hidrocolonoterapie, aparate pentru estetică facială. În plus, centrul aduce un concept inovativ prin servisarea clienților cu meniuri complete pentru întreaga zi, sănătoase și gustoase, realizate de nutriționiști, livrate direct acasă sau la birou. Astfel clienții câștigă timp, manâncă sănătos, echilibrat și se simt bine. Cu acest suflu nou și unind două echipe performante, noul centru promite sa aibă soluția completă pentru starea de bine a oricărui bucureștean, și nu numai. 

„Activez în industria de estetică & wellness de peste 6 ani. Fit4You reprezintă o rețea de centre de estetică & wellness dotate cu cele mai noi tehnologii, întotdeauna orientate spre a aduce clienților cele mai eficiente variante de tratamente pentru a obține rezultatele dorite. Întotdeauna am apreciat conceptul și performanțele Centrului Fericirii și, împreună cu tot ce au creat ei ca sisteme de lucru și management, sunt convins că vom construi cea mai performantă rețea de  estetică & wellness din România. Impactul pe care îl urmărim va susține atât consumatorul final, dar și evoluția și profesionalizarea industriei de wellness din România” a declarat Mircea Brânzei, fondator FIT4YOU.

Centrul Fericirii- Fit4YOU se află pe strada Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, EKA BUSINESS CENTER. Mai multe informații găsiți pe: www.fit4you.ro și pe www.centrulfericirii.ro.