CityVisionMagazine

Sanatoasa si plina de viata, in doar trei saptamani!

Cum? Simplu! Cu Purina One!

Toți iubitorii de pisici își doresc ca animalul său de companie să ducă o viață lungă, sănătoasă, fericită și activă. Unul din cele mai bune moduri de a obține toate acestea este să le asigure un echilibru perfect al tuturor nutrienților esențiali din dietă și, în același timp, hrana să fie delicioasă și apetisantă. Pentru pisicile mele, am ales diferite branduri de-a lungul anilor, însă nici unul nu a fost la fel de bun ca Purina One!

PURINA ONE® BIFENSIS dezvoltat de medicii veterinari și nutriționiști, conține bacterii benefice funcționale și acizi grași Omega 6, esențiali pentru ca pielea să mențină o barieră puternică împotriva atacurilor din mediul extern.

Când începi să îți hrănești pisica cu Purina One Bifensis, observi o îmbunătățire cu privire la sănătatea ei încă din prima zi. Așa că am acceptat provocarea celor de la BuzzStore și, timp de trei săptămâni, mi-am hrănit pisicile doar cu Purina One Bifensis.

SĂPTĂMÂNA 1 = NIVEL CRESCUT DE ENERGIE

Nivelul de energie al pisicii crește datorită nutriției echilibrate, complete și de calitate de la PURINA ONE® BIFENSIS.

SĂPTĂMÂNA 2 = DIGESTIE SĂNĂTOASĂ

PURINA ONE® conține cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea sănătății digestive. Mulțumită calității surselor de fibre și digestibilității crescute a hranei PURINA ONE® BIFENSIS, se poate observa îmbunătățirea digestiei pisicii.

SĂPTĂMÂNA 3 = BLANĂ LUCIOASĂ

PURINA ONE® conține nutrienți specifici – inclusiv acizi grași Omega 3 & 6, vitamine și minerale esențiale – care susțin sănătatea și aspectul lucios al blănii pisicii. Nivelul ridicat de antioxidanți contribuie și la strălucirea și sănătatea ochilor.

În teorie, totul sună foarte bine și ținând cont că pisicile mele mai mâncau hrană uscată de la Purina One, dar varianta pentru sterilizate sau indoor, am început să țin cont de acest plan de trei săptămâni, iar la final am observat diferențele. Atât pisica în vârstă, cât și mezinul familiei, erau mult mai fericiți, aveau mai multă energie, iar blană lor părea mai sănătoasă.

Rețetele PURINA ONE® BIFENSIS sunt special formulate pentru a stimula producția naturală de anticorpi și a susține un sistem imunitar sănătos pentru a ajuta pisica să rămână sănătoasă acum și în viitor. Sunt mulțumită de aceste produse și voi include în continuare și pliculețele ce conțin hrană umedă pentru un meniu complet.

Mulțumesc, BuzzStore și Purina România!