CityVisionMagazine

Liloo- haine din bumbac de calitate pentru bebeluși și copii

Romania inca mai produce lucruri de calitate, mai ales pe nisa de copii si bebelusi. Unul dintre cele mai renumite branduri destinate celor mici este Liloo, un nume foarte apreciat si recomandat de catre mamicile din Romania. Am stat de vorba cu unul dintre reprezentantii brandului, pentru a afla mai multe despre aceasta afacere in continua dezvoltare.

1.    Ce semnifica brandul Liloo- care este misiunea sa?

Liloo este un producator roman de haine de bebelusi si copii, a carei misiune este sa oferim celor mai mici membri ai familiilor romanilor haine de calitate, din cel mai bun bumbac, la preturi avantajoase.  

2. Ce valori transmite brandul Liloo?

In cadrul companiei Liloo punem pe primul loc grija pentru calitate, avand o atentie sporita la detalii si inovand in permanenta in ceea ce priveste modelele comercializate. Astfel reusim sa ne fidelizam clientii, care ajung sa ne recomande prietenilor si cunostintelor.  

3. Ce materiale sunt folosite la hainutele Liloo?

Tehnicienii Liloo acorda o atentie deosebita materialelor folosite in procesul de fabricatie. Peste 99% din hainute sunt din bumbac 100%. Bumbacul este atent selectionat de la furnizorii nostri si respecta cele mai inalte standarde din industrie (ex: Oeko tex). In plus, testam noi insine toate materialele folosite si produsele create.

Comercializam si cateva rochite din in, un material natural, usor, care se preteaza rochitelor de vara. De asemenea, avem si cateva modele de slipi care, prin design si functionalitate, nu pot fi produsi decat din materiale sintetice (pentru uscare rapida si protectie fata de apa sarata si soare).

4. Unde este atelierul?

Atelierul se afla in Mizil, judetul Prahova.

5. De cat timp este pe piata acest brand?

Brandul Liloo este pe piata din toamna anului 2012. Echipa care lucreaza in productia hainutelor are in spate o experienta de peste 20 de ani in domeniul textilelor. Vorbim despre ingineri, confectioneri si muncitori care au lucrat de-a lungul timpului pentru marci internationale de producatori de haine pentru adulti si copii.

6. Aveti si magazine fizice/distribuitori sau hainutele sunt disponibile doar online? (si la targuri de specialitate?)

Momentan hainutele sunt disponibile numai online. Pe viitor luam in considerare si alte canale de vanzare a produselor Liloo. Luam in calcul deschiderea unor magazine destinate exclusiv comercializarii produselor Liloo.

7. Caror varste sunt destinate hainutele?

Hainutele sunt pentru copii de la 50 cm (nou-nascuti) pana la 140 cm (10 ani).

8. Carui segment de public se adreseaza brandul? (din punct de vedere valori si preturi).

Brandul se adreseaza familiilor care doresc sa asigure celor mici hainute de calitate la preturi rezonabile. Ne dorim sa castigam increderea clientilor nostri prin materialele pe care le folosim, prin calitatea croielii si prin designul haios al hainutelor. De aceea, incurajam clientii sa ne transmita feedback-ul lor dupa fiecare comanda, astfel incat sa putem continua cu ceea ce facem bine si sa imbunatatim aspectele semnalate de catre cumparatori.

9. Care este cel mai bine vandut produs Liloo?

Cel mai bine vandut este body-ul cu capse laterale. Se adreseaza in special bebelusilor (de pana la 9 luni) si permite inchiderea usoara, gratie prinderii in 7 capse.

10. Au fost si persoane publice care au comandat Liloo?

De-a lungul timpului au fost si persoane publice care au apreciat brandul nostru si au revenit cu comenzi noi de fiecare data cand au avut nevoie.

11. Cate persoane au comandat pana acum Liloo?

De cand am lansat site-ul am avut peste 35.000 de comenzi de la clienti din toata tara.

12. Prin ce se diferentiaza Liloo fata de alte branduri similare?

Credem ca diferentierea se face prin implicarea activa a tuturor membrilor echipei. Liloo nu este o “fabrica de productie pe banda rulanta”, ci este o afacere de familie, in care sunt implicati laolalta bunici, parinti si nepoti. Bunicii sunt zilnic in fabrica, asigurand calitatea produselor, ca urmare a vastei experiente in textile, iar nepotii asigura testarea produselor pe propria piele si confera feedback echipei de productie. Acest nivel de implicare face ca hainutele noastre sa se diferentieze de altele produse in masa din domeniul textilelor pentru copii.