CityVisionMagazine

Centrul modei poloneze s-a mutat la București pentru o seară

Minimalism, eleganță și ținute uimitoare. Acestea sunt cuvintele care descriu un eveniment de modă special organizat la Ambasada Poloniei la București. Trei branduri 100% poloneze şi-au unit forţele şi au prezentat pasionaţilor un show de modă special, dorind să inspire invitatele să adopte un look perfect pentru această perioadă.

Designerii brand-urilor Reserved și Mohito, alături de designerul polonez Justyna Oltarzewska și-au prezentat colecțiile în fața unui public numeros, printre care s-au numărat diplomați și ambasadori, jurnaliști și bloggeri, precum și stiliști. Evenimentul organizat a reprezentat o nouă provocare pentru echipa LPP și Ambasada Poloniei, reușind să dezvolte într-un timp record acest proiect care promovează moda poloneză.

Ținutele din colecția de iarnă ale mărcilor Reserved și Mohito au fost primite cu entuziasm de public, iar Colecția Winter Garden prezentată de Justyna a captat atenția prin ținutele urbane chic, atemporale.

Pentru 2020, retailerul polonez de modă LPP, care operează pe piața locală brandurile Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay, și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliul celor cinci branduri, alte magazine în noi orașe din țară, și să își consolideze prezența prin intermediul canalului e-commerce, cu ajutorul centrului de distribuție prezent în România, dedicat operațiunilor online. Grupul mizează pe apetitul românilor pentru colecții diverse, constante, inspiraționale si pe produse de calitate la prețuri avantajoase.