CityVisionMagazine

Anul acesta împreună cu NIVEA alegi cadoul perfect pentru cei dragi

În fiecare an, venirea iernii ne duce cu gândul la momentul mult așteptat de toți: Crăciunul. În această perioadă, ne împodobim casele cu bucurie, cu colinde, cu bunătăți, dar mai ales cu prezența celor dragi. Pregătirile de Crăciun fac și ele parte din farmecul sărbătorii, însă dincolo de aranjarea casei și prepararea bucatelor de Crăciun, bucuria vine din surprizele pe care le pui la cale pentru fiecare persoană importantă din viața ta.

Pentru că cele mai frumoase daruri sunt cele care vin din suflet și care le arată încă o dată celor dragi că te-ai gândit la ei, că îi cunoști și că îi apreciezi, anul acesta NIVEA îți dă o mână de ajutor și îți pune la dispoziție o colecție diversă de cadouri create și selectate special pentru a se potrivi tuturor celor dragi ție.

Pentru EA

Deși femeile sunt diferite și au stiluri de viață diferite, toate vor să se simtă bine în pielea lor. Pentru a te ajuta să găsești cadoul perfect pentru fiecare femeie importantă din viața ta, NIVEA a pregătit seturi cadou cu care îți poți surprinde sora, prietena, mama sau bunica și care cu siguranță îți vor aduce zâmbete și îmbrățișări calde.

GEANTA NIVEA Q10 ANTI-RID: NIVEA Q10 Power cremă de zi anti-rid 50 ml, NIVEA Q10 cremă de mâini 100 ml și apă micelară NIVEA pentru ten sensibil 100 ml – preț recomandat: 65,03 RON.

GEANTA NIVEA VANILLA PAMPERING: loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion Vanilla 200 ml, gel de duș NIVEA Care & Orange 250 ml, NIVEA deo roll-on Black & White Invisible Silky Smooth 50 ml – preț recomandat: 47,84 RON.

Pentru EL

Când vine vorba de bărbați, ei aleg întotdeauna confortul. Pentru că și ei au preferințe și interese diferite, NIVEA a creat seturi de cadouri speciale care să le ofere prospețime, încredere și un parfum masculin de durată și cu care să-i surprinzi pe bărbații dragi din viața ta.

GEANTA NIVEA MEN SENSITIVE PREMIUM: NIVEA MEN Sensitive after shave balsam 100 ml, NIVEA MEN Sensitive gel de ras 200 ml, NIVEA MEN gel de duș Deep 250 ml și NIVEA MEN deo spray Black & White Power 150 ml –  preț recomandat: 78,51 RON.

GEANTA NIVEA MEN DEEP RECHARGE: NIVEA MEN Deep After Shave loțiune 100 ml, NIVEA MEN gel de duș Deep 250 ml, NIVEA MEN deo spray Deep 150 ml preț recomandat: 65,52 RON.

Colecția de cadouri NIVEA este disponibilă în toate hypermarketurile din țară.

Pentru mai multe detalii urmăriți site-ul www.nivea.ro și rețelele de socializare ale NIVEA România: Facebook și Instagram.