CityVisionMagazine

Vedetele s-au întâlnit cu spiridușii lui Moș Nicolae la magazinul Stokke® din București

Primele zile ale lunii decembrie deschid sezonul sărbătorilor, iar gândul ne zboară la nenumăratele surprize, dar mai ales la bucuria din zâmbetul și privirea celor mici odată ce descoperă cadourile pregătite de Moș Nicolae sau Moș Crăciun. Luminițe mii și mii colorează orașul, aroma de turtă dulce ne îmbie la fiecare pas, iar copiii devin din ce în ce mai entuziasmați și mai nerăbdători pentru a descoperi cadourile.

Pe 5 decembrie, vedetele autohtone au sărbătorit alături de copiii lor această perioadă magică, iar gazdă le-a fost magazinul Stokke® din București (Calea Dorobanților, 20-28), unde farmecul sărbătorilor i-a cuprins pe toți, cu mic, cu mare. Pentru a le oferi un strop din magia sărbătorilor, invitații au creat cele mai colorate fursecuri din turtă dulce și au trăit momente unice împreună cu cei mici.

Adina Postelnicu (Heaven), Monica Iagăr, Mihaela Moise, Roxana Ciuhulescu, Elena Ionescu, Deea și Dinu Maxer, Prințesa Lia și Prințul Paul, Roxana Vașniuc, Anca Serea, Diana Bart, Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu s-au bucurat alături de copiii lor de surprizele pe care le-a pregătit brandul Stokke® și au așteptat cu emoție sosirea celor doi spiriduși ai lui Moș Nicolae.

„Misiunea noastră este să realizăm o legătură sigură între părinte și copil pentru o creștere sănătoasă și armonioasă. Încurajăm părinții să se apropie cât mai mult de cei mici și să se bucure de fiecare sărbătoare în familie pentru a le insufla și lor aceste mici bucurii. Designul produselor Stokke® are la bază conceptul de familie, transformând experiențele din fiecare zi și aventurile copiilor în amintiri unice și povești de neuitat. Cei mici au nevoie să se simtă iubiți și în siguranță. Iar designerii noștri și-au asumat angajamentul de a crea produse potrivite acestor nevoi. Ne bucurăm că invitații noștri au dat startul sărbătorilor de iarnă la noi”, povestește Miruna Vasile, brand ambassador MonobrandShop Stokke® România.

Credite foto: Lovelight Photography – www.lovelight.photo