Tu peste cât timp vrei să fie masa gata?
Nu există nutriționist care să spună că a consuma pește este un lucru greșit. Dimpotrivă. Peștele se numără printre cele mai sănătoase alimente, fiind apreciat și pentru gust, dar și pentru multiplele sale beneficii. Indiferent dacă este vorba de pește proaspăt, congelat sau conservat. Sigur, cel mai la îndemână este cel conservat, pentru că te scutește de lungul șir al operațiunilor de preparare, „efortul” limitându-se la a deschide o cutie metalică. Și gura. Altfel spus, drumul către plăcerea de a-l savura este scurt, extrem de scurt.
Pentru cei cu alte preferințe decât cele clasice – să le zicem – mai există și sortimentulEVA sardine în sos tomat. O combinație de-a dreptul divină, în care micile sardine pescuite din Marea Adriatică par că înoată în continuare, însă… în sosul de tomate. Conținutului de vitamine și minerale al sardinelor i se mai adaugă, în conservă, un beneficiu în plus: acela al licopenului și fierului cu care se pot lăuda roșiile ajunse sos. Delicios!