CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER DESCHIDE UN NOU MAGAZIN IN CENTRUL COMERCIAL PROMENADA SIBIU

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță deschiderea primului magazin TOMMY HILFIGER în Sibiu, România, și, totodată, cel de-al 15-lea din țară. Localizat în centrul comercial Promenada Sibiu, la parter, acesta este locul perfect pentru persoanele care se află în căutarea modei și stilului, fără a neglija funcționalitatea și care își găsesc astfel inspirația în ADN-ul clasic, american, cool al brand-ului.

În interiorul designului luminos și aerisit, colecțiile TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019 pentru femei și bărbați își găsesc perfect locul, prezentând paleta de culori emblematică TOMMY HILFIGER – roșu, alb și albastru – și aducând coliziunea conștientă dintre funcție și patrimoniu, ca fiind unul dintre cele mai noi trend-uri din modă. Materialele textile inovatoare se află la baza colecțiilor, elementele sustenabile fiind infuzate cu o notă practică și stil, ceea ce va aduce cu siguranță bucurie clienților. Printre colecțiile disponibile, cumpărătorii pot găsi articole vestimentare pentru femei și bărbați, lenjerie de corp, încălțăminte și accesorii, toate pentru sezonul toamnă-iarnă 2019.

Noul magazin se deschide pentru prietenii și clienții brand-ului cu un design modern, remarcabil, ce reflectă noul concept global de vânzare cu amănuntul al lui Tommy Hilfiger, urmărind să ofere o experiență de cumpărare superioară. Un mix de modă și inovație, dar și stilul clasic cu detalii moderne întâmpină clienții și aduc noile colecții în lumina reflectoarelor. Interiorul magazinului prezintă mobilier alb din lemn și sticlă cu detalii argintii și accente moderne. Este o formă simplă de mobilier ce îmbină atmosfera modernă cu stilul de patrimoniu al lui Tommy Hilfiger. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitorul exclusiv al brandului Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.  

Magazinul și-a deschis porțile pentru clienți începând cu data de 15 noiembrie 2019.