CityVisionMagazine

Let you Inner Light Shine! Colecția de Crăciun de la Sabon a fost lansată într-un cadru de poveste!

Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise filă cu filă, cu arome și eleganță: lansarea Colecției de Crăciun de la Sabon. Sub ideea de ”Discover your Inner Light”, evenimentul a reunit jurnaliști, influenceri și vedete care s-au lăsat cuceriți de magia momentului, creat special pentru a atinge orice inimă.

Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sărbătoare

Ca în fiecare an, calendarul de sărbători este plin cu petreceri cool, iar tot ca în fiecare sfârșit de an, Sabon își surprinde prietenii cu o colecție dedicată lor, celor care își doresc sclipiri de aur, în cele mai simple, dar și eclectice detalii.

La final de noiembrie, Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise pentru voi, cei care iubesc Sabon și se lasă cuceriți de fiecare aromă în parte.  MC-ul evenimentului, Anca Serea, i-a invitat pe participanți să descopere comorile pe care Sabon le-a pregătit cu ocazia noii colecții.

”Ne-am dorit ca întreaga colecție de Crăciun să se focuseze pe ideea de magie, de frumusește interioară pe care dorim să o evidențiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumină, ca o comoară pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi, să ajutăm frumusețea să vorbească și să atingă orice inimă.

Pentru această colecție, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o înnobila, dezvăluind misterul și feminitatea. Este o colecție care, în primul rând, ne reprezintă și la care ținem foarte mult.” a spus Adina Lupașcu, Network Manager Sabon.

Printre participanți, s-au aflat: Simona Patruleasa, Cristina Mihaela Dorobantu, Nicole Cherry, Diana Munteanu, Anca Serea, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Amalia Enache, Majda, Diana Dumitrescu, Patrizia Paglieri, Roxana Blagu, Ioana Voicu, Monica Colceriu, Alexandra Ungureanu si multi altii.  

Produse în ediție limitată

În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, sunt disponibile pe www.sabon.ro, dar și în magazine unde atmosfera de ”Inner Light” este gata să te cucerească de la prima aromă.