CityVisionMagazine

Laurent Darel, fiul lui Gerard Darel, a venit să se întâlnească cu vedetele și fanii brand-ului în Băneasa Shopping City!

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit deja sinonim cu Băneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Joi, 14 noiembrie, evenimentele Băneasa Xclusive au continuat cu lansarea noii colecții de toamnă/iarnă 2019 Gerard Darel, disponibilă exclusiv în Băneasa Shopping City! Cei peste 50 de invitați s-au bucurat de cadrul exclusivist și de prezența lui Laurent Gerbi Darel, proprietarul brandului și fiul lui Gerard Darel. Printre cei care au venit să admire noua colecție și să se bucure de prezența acestuia se numără vedete precum Irina Rimes, Andreea Raicu, Andreea Berecleanu, Maurice Munteanu, Geanina Ilieș sau Raluka.

Gerard Darel, brand-ul dedicat calității, propune o colecție de iarnă care mixează subtil aerul contemporan cu linii clasice, veșnic chic si modern. Cunoscut în special pentru accesoriile din piele și pentru înclinația către materiale extraordinare, designerii oferă articole din piele moale, piele de șarpe, catifea sofisticată sau tricotaje viu colorate. Printre produsele iconice ale brand-ului se numără colierul Jackie Kennedy, puloverul Marilyn Monroe și jeanșii Anna.

Piesele de rezistentă ale colecțiilor o constituie rochiile, în special cele din mătase, și articolele din piele. Rochiile de zi sau de seară, de birou sau de cocktail, cu imprimeuri florale sau neutre, sunt adaptate trendurilor urmărind confortul mișcării și strălucirea celor care o poartă. Articolele din piele, pantalonii leggings sau boyfriend, fustele, trench-urile sau jachetele biker sunt foarte căutate, fiind sold out doar în câteva zile de la realimentarea stocului.