CityVisionMagazine

Lasă-te învăluită de magia sărbătorilor și bucură-te de o piele frumoasă cu noul set cadou elmiplant

Bucuria de a îți face un cadou în perioada sărbătorilor sau de a-l dărui unei persoane dragi este unică. Momentul în care alegi să te răsfeți și să ai grijă de tine și de pielea ta este echivalent cu o sesiune de terapie, te face să te simți frumoasă și să ai mai multă încredere în tine. Te face să simți că poți realiza orice ți-ai propus. Redescoperă bucuria de a fi femeie și împarte-o cu femeile dragi din viața ta cu setul cadou elmiplant cu loțiune de corp și cremă pentru mâini, special creat pentru perioada magică a sărbătorilor.

Pielea frumoasă este singurul accesoriu de care ai nevoie pentru a străluci de sărbători

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, aduc magie și emoție, momente de regăsire, melancolie și bucuria de a dărui! În tot acest freamăt, elmiplant te ajută să redai frumusețea naturală a pielii, prin atingerea naturii! Hidratarea intensă este secretul pielii frumoase, iar pentru că în sezonul rece aceasta are tendința să se usuce mai repede și să își piardă elasticitatea, o îngrijire eficientă te ajută să previi aceste efecte neplăcute și să te bucuri de o piele frumoasă și sănătoasă.

Înclude în arsenalul tău de hidratare produse din ingrediente naturale și te vei bucura în fiecare zi de efectele lor benefice. Dăruiește-ți hidratarea intensă, care se menține timp îndelungat, cu setul cadou elmiplant ce conține loțiune de corp și cremă pentru mâini. Un cadou special, atât pentru tine, cât și pentru persoanele dragi din viața ta, te ajută să te bucuri tot timpul de o senzație minunată de confort și să ai o piele moale, fină și catifelată. Cu setul cadou elmiplant, te vei simți atât de bine în pielea ta, încât toți cei din jur vor vrea să îți afle secretul!  

Beloved vanilla, aroma care îți aduce aminte de copilărie

Vanilia, una dintre cele mai îndrăgite arome ale copilăriei, îți va aduce aminte de clipele frumoase din jurul bradului, când cadourile și bunătățile de care urma să te bucuri erau singurele lucruri care contau pe lume! Aceeași aromă caldă și delicioasă pe care o adorai când erai doar o fetiță, o regăsești în loțiunea de corp elmiplant beloved vanilla, care îți accentuează frumusețea naturală de femeie!

Textura ei cremoasă și formula revigorantă îți dau o senzație plăcută de confort și relaxare, îți lasă pielea perfect hidratată și îi conferă instant o senzație de catifelare, care se menține timp îndelungat. Vanilla 100% naturală redă frumusețea pielii și o îmbracă într-un parfum delicat, care cucerește simțurile. Momentele de îngrijire a pielii se vor transforma într-un adevărat răsfăț și îți vor da o stare de bine, pentru ca tu să te bucuri de sărbători și de sfârșitul de an așa cum meriți!

Mâinile îngrijite spun poveștile magice de sărbători

Ce altă imagine poate fi mai reprezentativă pentru sărbători ca mâinile tuturor femeilor dragi din viața ta care forfoteau necontenit pentru a pregăti cele mai minunate preparate, mâinile care răsfoiau filele cărților de povești în timp ce afară zăpada se așternuse cât vedeai cu ochii sau aceleași mâini care împodobeau bradul de Crăciun? Toate aceste amintiri au o semnificație aparte, iar sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect pentru a le rememora împreună cu persoanele dragi din viața ta.

Dăruiește-le un cadou special, care să le aducă aminte de acele momente!

În setul cadou elmiplant, regăsești  crema pentru mâini Xpress Absorb, care asigură o hidratare imediată și lasă pielea moale și catifelată. Formula sa ușoară, non-grasă, este îmbogățită cu aloe vera 100% naturală, recunoscută pentru proprietățile sale emoliente și hrănitoare.

Complexul de vitamine cu care este îmbogățită, o combinație unică de vitamine B, conferă pielii un aspect sănătos. Se absoarbe ușor în piele și oferă o senzație imediată de confort, pentru ca mâinile tale și ale tuturor femeilor dragi ție să fie frumoase și îngrijite!

Descoperă noul set cadou elmiplant – Loțiune de corp beloved vanilla și Crema pentru mâini Xpress Absorb!