CityVisionMagazine

COLOR CHAMELEON e aici!

Keune Romania lansează Color Chameleon, cea mai nouă gamă de vopseluri intense, intermixabile.  Noua linie de produse aduce mai aproape de clientul final fiecare promisiune curajoasă de performanță a brandului – de la cele mai pale nuanțe de pastel, până la cele mai vii și mai îndrăznețe culori, care înglobează pigmenți puri.

Așadar, îți lansăm o noua provocare: deschide o cutie de vopsea și descoperă posibilități infinite de colorare! Pentru că, azi, Color Chameleon îți oferă posibilitatea de a crea o nuanță unică, spectaculoasă, pentru fiecare tipologie în parte. Color Chameleon îi permite hairstilistului tău să experimenteze, să creeze nuanțe pure, vibrate.

De acum, fie că ești curajoasă, fie că ești excentrică, ai ce alege. Tot așa, dacă ai ales să trăiești viata la maxim, fără limite, ai posibilitatea să optezi pentru ce ți se potrivește mai bine. Nuanțe soft care “vorbesc” o mie de tonuri sau nuanțe cenușii , metalice? Depinde doar de tine.

Mizând pe tonuri pure, strălucitoare, Color Chameleon dezvăluie o paletă nelimitată, complet revoluționară, cu tente versatile. Aceasta conține 9 nuanțe cu pigment pur, complet intermixabile și alte 2 care modifică intensitatea culorii ( Clear&Dark).

Nuanțele Color Chamelon rezistă până la 20 de spălari, sunt vegane, fără amoniac, au PH neutru și conțin vitamina B5.

https://www.facebook.com/KeuneRomania/
https://www.instagram.com/keune_romania/