CityVisionMagazine

TOMMY JEANS SPORT TECH DENIM

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță TOMMY JEANS Sport Tech Denim, o colecție capsulă inspirată de stilurile colecției originale din 1997. Colecția formată din 15 piese unisex va fi disponibilă în România, în magazinele TOMMY JEANS (ParkLake Mall și MegaMall, ambele în București), începând cu data de 19 noiembrie 2019.

Înrădăcinată în nostalgie și reinterpretată pentru prezent, colecția emblematică TOMMY JEANS Sport Tech Denim revine pe deplin cu piese pop din arhiva de brand reimaginate. Când a apărut prima data în anii ’90, conceptul de îmbrăcăminte sport era simplu, dar revoluționar, combinând articole vestimentare din textile inovatoare cu denimul streetstyleLook-ul rezultat era îndrăzneț, unisex și o întrerupere completă de la moda considerată populară.

Celebrând propriul patrimoniu îndrăzneț și plin de culoare, noua colecție capsulă TOMMY JEANS Sport Tech Denim integrează vibe-ul de explorator urban cu detalii reflectorizante prezente în fiecare piesă și  paleta de culori bleumarin, violet și aqua. Concepute pentru a fi asortate și potrivite, stilurile includ jacheta emblematică cu steag reinventată cu un twist modern din nailon. Un hoodie cu logo-uri multiple, grafice poate fi asortat cu pantaloni sport disponibili în culori remarcabile. Polarul din lână a fost îmbunătățit cu imprimeuri geometrice, în timp ce accesoriile inspirate de moda străzii oferă noi perspective asupra culorilor de arhivă. Modelele adiționale include tricoul cu imprimeuri multiple și tricoul în dungi multicolore ce reunesc întreaga paletă a colecției într-o singură piesă vestimentară.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să urmărească @TommyJeans, pentru a se alătura comunității Tommy Jeans. În conformitate cu patrimoniul inspirat de muzică al colecției, contul de Instagram @TommyJeans va livra conținut experimental 24/7 și va împinge limitele ca destinație pentru autenticitatea modei, auto-exprimare și schimb.