CityVisionMagazine

Simplifică-ți rutina de spălare a rufelor și bucură-te de haine curate cu noul Persil DISCS!

Persil surprinde piața detergenților de rufe cu un concept inovator și, prin campania de testare inițiată alături de cei de la BuzzStore, a invitat publicul să descopere o nouă eră a curățeniei cu Persil Discs, primul și singurul produs de pe piață cu patru compartimente ce au forma unor capsule care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de durată și grija față de țesătură.

Gelul din cele patru compartimente Persil DISCS se dizolvă imediat la contactul cu apa și eliberează beneficiile în timpul procesului de spălare. Acum avem cu toții putere de spălare de patru ori mai mare cu Persil DISCS pentru o curățare perfectă și rufe strălucitoare într-o singură capsulă ușor de utilizat.

În plus, Persil DISCS ajută să previi supradozarea și să economisești timp prețios, iar veștile bune continuă:

Mai mult, este disponibil în două variante, pentru o curățare în profunzime a hainelor albe, precum și a celor colorate. După ce le-am testat timp de două săptămâni, mă declar mulțumită de felul în care au fost spălate rufele și îl voi mai folosi și după terminarea celor două cutii. Și dacă nu te-am convins, te anunț că miroase și foarte bine!

Mulțumesc, BuzzStore!