CityVisionMagazine

Primul magazin Falconeri în România, exclusiv în Băneasa Shopping City!

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit deja sinonim cu Băneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Falconeri ridică țesătura de cașmir la rang de artă. Brandul își trage insiprația din frumusețea si naturalețea firelor naturale de cașmir, transformând astfel țesături delicate în piese vestimentare excepționale într-o paletă largă și contemporană de culori.

Firele rafinate construiesc piese atemporale, versatile, pentru un look chic și modern devenit, în timp, semnătura brandului Falconeri. Colecția de toamnă 2019 a brandului italian completează perfect pasiunea pentru tricotaje rafinate și materialele exclusiviste cu tendințele atemporale ale pieselor confortabile, luxoase și nemuritoare.

Joi, 7 noiembrie, conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu deschiderea primului magazin Falconeri din România, într-un cadru exclusivist. Cei peste 30 de invitați s-au bucurat de noua colecție de toamnă  a brandului italian din Băneasa Shopping City. La eveniment au fost prezente vedete și influenceri precum Andreea Berecleanu, Sonia Argint, Roxana Voloșeniuc sau Amalia Enache, care s-au bucurat de noua colecție și de finețea materialelor noului sezon.