CityVisionMagazine

Color Motion⁺ – Culoare + rezistenta, acum impreuna!

Până la 8 săptămâni de protecție a culorii! Păr mai puternic de la rădăcini până la vârfuri! Misiunea noii game Color Motionde la Wella Professionals este clară și precisă. De acum te poți bucura de un păr cu o sănătate excelentă și o culoare minunată.

Gama Color Motion înseamnă putere pentru părul vopsit. Utilizarea regulată a produselor de îngrijire îmbunătățește calitatea acestuia din trei perspective extrem de importante oferind:

•           Protecția culorii – Până la 8 săptămâni, grație Tehnologiei de protecție împotriva radicalilor liberi.  Metalele sunt încapsulate, reducând formarea radicalilor liberi, responsabili de mătuirea culorii;

•           Strălucire vibrantă – Produsele ajută la îndepărtarea impurităților minerale de pe păr, asigurând astfel o reflectare mai bună a luminii. Rezultatul este un luciu intens la suprafața firului de păr. Cuticula este netezită pentru a intensifica strălucirea părului și pentru a obține mai multă manevrabilitate;

•           Un păr mai puternic – Cu agenți de legătură WellaPlex, pentru mai multă forță.

           Tratează procesul de creare a culorii în cel mai delicat mod posibil cu ajutorul produselor post-colorare din gama Color Motion:

•           ȘAMPON pentru protecția culorii – Ajută la sigilarea nuanței, păstrând în același timp netezimea și strălucirea acestuia. Conține Anti-Oxidanți pentru o protecție sporită împotriva radicalilor liberi.

•           BALSAM TRATAMENT pentru utilizare frecventă. Ajută la uniformizarea suprafeței părului, pentru o reflexie luminoasă și uniformă a culorii.

•           Preferatul stiliștilor – TRATAMENT- MASCĂ RESTRUCTURANT. Conține agenți de legătură WellaPlex. Restructurează părul colorat. Oferă strălucire și manevrabilitate de durată.

•           POST-COLOR TREATMENT – Tratament expres, după colorare. Întărește structura părului în timp ce îmbunătățește retenția moleculelor de culoare. Acționează în doar 30 de secunde.

           Un program complet include și îngrijirea din salon. Tratamentele pre-colorare și serviciul în timpul colorării părului pentru clientele care prezintă semne de disconfort la nivelul scalpului garantează succesul Color Motion – strălucire vibrantă și o podoabă capilară mai puternică.

„Acum clientele nu mai trebuie să aleagă între protecția culorii și rezistența părului. Utilizarea regulată a noii game de îngrijire Color Motionîmbunătățește calitatea părului colorat în trei moduri: prin asigurarea unei protecții a culorii de până la 8 săptămâni, prin oferirea unei străluciri vibrante și prin întărirea structurii firului de păr” – Lucian Busuioc, Creative Director ARTIST Salon & Academy:

·         OMC Stylist Award Ladies Trend Cut Paris 2019;

·         Visionary Award Cut & Color Women Alternative Hair Show 2017;

·         Grand Prize SP Men Style Code Competition 2012;

·         People’s Choice Award ITVA 2012;

·         Silver Award ITVA 2012.

Preturi Color Motion:

Șampon – 56 lei

Tratament mască – 78 lei

Conditioner – 64 lei

Post Tratament –  55 lei