CityVisionMagazine

COLECȚIILE DE CRĂCIUN TOPSHOP TOPMAN

Colecția de Crăciun TOPSHOP cuprinde frumoase imprimeuri florale cu accente în stil gotic, în care textura romantică și moale a materialelor se întâlnește cu siluete editoriale moderne, care sunt completate cu detalii din piele cu margine dură, precum și cu cizme chunky. Texturi confortabile, satin strălucitor, tricotaje pufoase și blănuri statement în proporții supradimensionate pot fi găsite în culoarea piersicii sau roz, cu întrepătrunderi de cerneală albastră, pentru a crea un look potrivit atât de zi, cât și de seară.  

Colecția TOPMAN are în prim-plan catifeaua care se potrivește atât costumelor croite cu un singur rând de nasturi, precum și celor la două rânduri de nasturi, ce conferă o notă aparte de stil și eleganță.  Culoarea vișinie predomină o mare parte a colecției. Cămășile cu imprimeuri întunecate se potrivesc cu acest sezon al petrecerii, unde tricotajele pufoase și jachetele grele de aviator încălzesc zilele reci de iarnă.

O selecție de produse din colecțiile de Crăciun TOPMAN TOPMAN amintite se vor găsi în magazinele TOPSHOP TOPMAN din București Mall Vitan și Băneasa Shopping City.