CityVisionMagazine

Party Evening RESERVED 2019. Noaptea este a noastră!

Reserved deschide sezonul petrecerilor de Crăciun și al balurilor de Anul Nou cu o colecție capsulă de impact, ce cuprinde o abordare amplă a anilor ’80, strălucitori și plini de farmec. Glitter, paiete, falduri și o siluetă accentuată – acestea sunt principalele caracteristici ale celei mai recente propuneri a brandului. Paleta de culori a fost redusă la minimum în favoarea varietății de texturi și a materialelor utilizate. Un lucru este sigur: vom ieși în evidență!

Colecția „Party Evening” pentru femei este un tribut adus stilului vestimentar specific deceniilor trecute, dar păstrează proporțiile actuale, moderne. Astfel, umerii bufanți sau încrețiți sunt contrabalansați de croiala strânsă în talie. Mânecile lungi, gulerele înalte și o detaliile precum cataramele decorative sau lanțurile, asigură eleganța potrivită pentru petrecerile sezonului. Rochiile mini și midi drapate sunt însoțite de un set PJ jacquard, o haină transparentă din organza rigidă sau de un hit al sezonului: o rochie din imitație de piele. Merită remarcate bluzele tip cămașă cu umeri supradimensionați sau cu gulere înalte încrețite, ce vor pune în valoare orice stil festiv. O temă principală care primează în secțiunea accesoriilor este luciul. Genți vintage concepute din elemente mici, strălucitoare, cercei și broșe ce amintesc de un magazin de antichități elegant și, în sfârșit, pantofii: clasici, însă cu tocul decorat cu aplicații în stil baroc.

„Party Evening” ne transportă din lumea negrului elegant către alte zone, lipsite de reguli. Albastrul turcoaz al mării, nuanțele de lila și cele de violet contrastează cu stil albastrul marin al catifelei sau albul-crem tricotat, aranjate într-o paletă veselă, gata să lumineze multe seri de iarnă. Proporțiile contează: dacă ne gândim la pantaloni – lungi și evazați, dacă ne gândim la mâneci – supradimensionate, chiar caricaturizate. Ciucuri sclipitori din paiete au fost atașați de puloverul alb, iar sacoului clasic i s-a atribuit o formă scurtă, cu model pătrat. Practic nu există un tipar în această parte a colecției. În schimb, dispunem de structura graduală a nuanței violet, de blana neagră sau de combinațiile abstracte de paiete colorate, rochii cu bretele asortate cu jachete kimono. Croielile puternice sunt însoțite de detalii feminine: nasturi înveliți, volane înalte sau încrețituri. În plus, un costum de catifea împletit cu fir argintiu și salopeta albastru marin de catifea cu spatele gol, alături de asimetria caracteristică modei petrecerilor din anii 1980: topurile scurte sunt perfecte pentru a fi purtate pe sub costum sau cu pantaloni pană de aceeași culoare.

Linia „Party Evening” pentru bărbați reflectă o abordare modernizată a stilului marilor staruri rock. Ar putea fi Mick Jagger sau Pete Doherty, ceea ce contează este nonșalanța și libertatea de a interpreta tendințele bine testate. Acesta este motivul pentru care costumul a fost prezentat într-o versiune jacquard, completat cu revere din satin și cămașa clasică neagră, decorată cu paiete, într-o formă asemănătoare constelației. Pentru un costum simplu, brandul propune helanca albă și un top cu animal print. Silueta bărbatului Reserved rămâne subțire și strânsă pe corp. Jachetele și cămășile cu croială de tip slim fit sunt însoțite de pantaloni încrețiți, cu un design mulat pe picior. Nu există pantaloni cu tiv cu rever. Cu toate acestea, pantalonii au benzi laterale și buzunare confortabile. Elementul care întrerupe variația temei eleganței formale – o geacă biker supradimensionată.

Colecția „Party Evening” a fost fotografiată de Magda Wunsche și Agnieszka Samsel. Colecția este disponibilă online și în magazinele selectate.