CityVisionMagazine

Mierea si mango-ul echilibreaza nivelul de apa din firul de par!

Factorii de stres, poluarea, procedurile chimice sau termice repetate, toate iti inseteaza parul, ti-l usuca. Si totusi…nu te lasa demoralizata! Aspectul tern, fara stralucire al parului are solutii! Mai precis produse care sa ofere hidratare instant si care sa mentina umiditatea optima in firul de par.

Prin degradarea si modificarea suprafetei cuticulei, parul capata un aspect neuniform, degradat si isi pierde stralucirea, insa acesta poseda un mod propriu de a comunica nevoia de hidratare. Prin urmare, daca il simti aspru, inseamna ca este timpul sa iei masuri.

Mierea si mango-ul echilibreaza nivelul de apa din firul de par! Cunoscuta drept un umectant foarte bun, mierea ajuta firul de par sa retina apa si sa fie astfel in permanenta hidratat. De cealalta parte, fructul de mango contine un complex de vitamine B si beta-caroten, ale caror proprietati redau stralucirea.

Nu cunosti niciun produs care sa contina aceasta combinatie miraculoasa de ingrediente? Iti recomandam Deep Moisture Conditioning Spray de la Londa Professional. Este un  Spray fara clatire, care hraneste de la prima aplicare parul uscat. Rezultatul este o podoaba capilara mai stralucitoare si mai usor de pieptanat.

Pe langa produsele de hidratare, un par sanatos are nevoie si de un ritual special de ingrijire:

  1. Spala-ti parul de cate ori este nevoie –  o data, de doua ori sau chiar de trei ori pe saptamana;
  2. Aplica obligatoriu o masca de hidratare;
  3. Foloseste un ulei – tratament pentru varfuri, inainte de uscare sau coafare;
  4. Obligatoriu, daca il coafezi, ai nevoie de seruri sau creme, care ofera protectie termica.

Londa Deep Moisture Conditioning Spray – 50 lei