CityVisionMagazine

Descopera gama Monini


Viziunea noastră e simplă: fiecare produs Monini trebuie să fie de calitate, fără excepţie. Numai aşa putem satisface cerinţele consumatorului şi putem fi credibili în diseminarea informaţiilor cu privire la uleiul de masline extra virgin de calitate.

Produse de calitate pentru consumatori mulţumiţi

În aromă se află secretul calităţii uleiului de măsline extra virgin. Acesta este un lucru pe care îl ştim dintotdeauna şi în fiecare zi, după testele de laborator, Zefferino Monini şi colaboratorii săi de încredere, gustă uleiurile pentru a le alege pe acelea care vor deveni Extra Vergine, Monini ţinându-şi promisiunea de a oferi aceleaşi arome plăcute şi proaspate în timp.

Gama Monini

Aromattizzati

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromatizate, care pot adăuga rapid şi uşor o nota speciala pentru orice fel de mancare. Gama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde aromele autentice şi tradiţionale din bucătăria italiană. Câteva picături sunt suficiente pentru a obţine un gust deplin.

Otet si Glazes

Monini a selectat o gama de produse premium cu gust superior și parfumuri deosebite, oțeturile si dressingurile sunt obținute după tradiții străvechi. Procesele de producție sunt toate naturale și concepute pentru a îmbunătăți toate proprietățile lor particulare. Calitatea deosebita este data de materiile prime foarte speciale care le recomanda ca dressinguri pentru salate, carne și pește în combinație cu uleiul de măsline extravirgin. De asemenea, sunt perfecte pe legume crude și gătite. În tradiția culinară, Chefii și-au creat întotdeauna propriile glazuri pentru finisarea preparatelor. Glazurile Monini sunt gata de utilizare, au aplicații infinite, dau o notă de eleganță celor mai simple rețete și, cu un decor gustos, transformă un fel de mâncare obișnuit într-unul original.

Sosurile Pesto

Sosurile Pesto sunt o modalitate delicioasa  și ușoară de a găti o traditionala masă italiană de paste. Toate aceste rețete respectă vechile tradiții și păstrează parfumuri italiene. Ingredientele simple și autentice sunt combinate împreună pentru a obține toate aromele mediteraneene într-un fel de mâncare unic.