CityVisionMagazine

#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY aduce în atenție stilul excepțional al pieselor de colecție marca S.T. Dupont!

Joi, 17 octombrie, cel de-al doilea sezon de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu o călătorie într-un cadru exclusiv, unde focusul a fost pe accesoriile deosebite dedicate artei scrisului și artei focului din cea mai recentă colecție S.T. Dupont.

Colecția Seven Seas aduce de asemenea un omagiu începuturilor casei S.T. Dupont, când meșterii artizani construiau cufere de călătorie rafinate, adesea monogramate, pentru elita ce călătorea cu bărci și vapoare peste Ocean. Astăzi, S.T. Dupont își păstrează inspirația escapistă cu ediția limitată Seven Seas, celebrând libertatea neînfricată a celor ce iubesc călătoriile pe mare.

Evenimentul a avut loc în cadrul restaurantului Melt din Băneasa Shopping City, în prezența Olgăi Pasternak, Director S.T. Dupont Eastern Europe. Invitații au fost întâmpinați într-un cadru select și s-au bucurat de muzică live la saxofon, de mâncare delicioasă și de o demonstrație de caligrafie asigurată cu instrumente de scris S.T. Dupont.

Produsele S.T. Dupont se găsesc în rețeaua magazinelor El Unico și a magazinelor Kultho din întreaga țară, cât și online pe www.bb-shop.ro.

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului. Centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului, cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.