CityVisionMagazine

Marks & Spencer susține campania de prevenire a cancerului de sân printr-un parteneriat cu Fundația Renașterea

În luna prevenției cancerului de sân, Marks & Spencer se implică activ și anul acesta în susținerea acestei cauze printr-un parteneriat local cu Fundația Renașterea10.000 lei vor fi direcționați în conturile Renașterea pentru a ajuta femeile să conștientizeze importanța controalelor periodice și impactul pe care îl poate avea această maladie în viața lor.

De asemenea, pe întreg parcursul lunii octombrie, în fiecare magazin Marks & Spencer din țară vor fi amplasate urne pentru donații în zona caselor de marcat unde clienții vor putea contribui pentru susținerea acestui demers.

Este o onoare pentru noi să devenim beneficiari ai campaniei de CSR a unui brand apreciat la nivel național și international –  Marks and Spencer. Avem convingerea că rezultatele proiectelor Fundației Renașterea din ultimii 18 ani pot adăuga noi beneficiari campaniilor de informare, a celor de oferire de analize medicale gratuite sau suport pentru pacientele diagnosticate, datorită susținerii primite din partea Marks and Spencer. Sperăm ca acesta să fie primul pas într-o colaborare de durata pentru Sănătatea Femeii, în misiunea noastra de a salva vieți!, a declarat Mihaela Geoana, Președintele Fundației Renașterea

Parte din demersul Marks & Spencer pentru susținerea sănătății și confortului femeilor, este și colecția de sutiene special create pentru cele care au înfruntat cancerul de sân și au suferit masectomii. În România vor fi disponibile două modele ce beneficiază bineînțeles de material de calitate înaltă și tehnologii avansate.

Pe lângă aceste sutiene, Marks & Spencer oferă clientelor sale o gamă larga de modele, de la primul sutien în pre-adolescenţă şi sutiene sport până la modele pentru perioada de alăptat, în mărimi care ajung până la cupa G, folosind materiale de cea mai bună calitate precum bumbacul care este obținut în mod sustenabil  prin iniţiativa BCI (Better Cotton Initiative).

De asemenea, Marks & Spencer vine în ajutorul tuturor femeilor prin serviciul Bra Fit disponibil permanent în toate magazinele din țară – clientele pot primi îndrumare în alegerea sutienului potrivit de la consilieri specializati. Marks & Spencer recomandă măsurarea dimensiunii bustului, alegerea unui material confortabil și probarea mai multor stiluri, pentru a observa care sutien este cel mai avantajos. El trebuie să fie discret, confortabil și potrivit conformației corpului. Dacă este corect ales, acesta garantează confort, o postură îmbunătățită și un bust evidențiat.