CityVisionMagazine

FINO COOKING CHALLENGE te provoacă la duel în bucătărie

Ești iscusit în arta culinară, ai o pasiune pentru asta sau pur și simplu gătești cu drag de fiecare dată? FINO îți oferă șansa să fii parte a evenimentului FINO COOKING CHALLENGE! Impresionează pe toată lumea cu abilitățile tale în bucătărie și ia parte la duel, în cea mai savuroasă competiție de gătit, jurizată de chef Vlad Popa. Premiile sunt atractive și de abia așteaptă să ajungă la tine acasă!

Formează echipa câștigătoare și distrează-te alături de prieteni!

Cu FINO COOKING CHALLENGE ai șansa de a te face remarcat și de a deveni căpitan de echipă în bucătărie! Tot ce trebuie să faci este să urmărești postările de pe pagina de Facebook FINO și să te înscrii printr-un comentariu. Alege doi prieteni de nădejde, cu abilități culinare, pe care te poți baza în duel. Împreună vă veți distra, veți găti și veți primi multe sfaturi utile de la chef Vlad Popa, cel care va juriza competiția.

Uimește-ne cu tehnicile tale prin preparate delicioase și noi te premiem cu nenumărate surprize. FINO, ajutorul tău de nădejde în bucătărie, nu te lasă niciodată la greu și te ajută să îți pui în aplicare toate secretele.

Rețete savuroase asezonate de FINO

Participanții la FINO COOKING CHALLENGE vor fi provocați de către fanii FINO cu idei de rețete care să le pună la încercare abilitățile, pentru a-și dovedi măiestria în bucătărie.

Aceștia vor avea de pregătit trei preparate tradiționale de sărbători, un fel principal, un fel secundar și un desert, cu care vor trebui să îl convingă pe chef Vlad Popa, cel care va da verdictul competiției. Tot el va oferi cele mai bune produse FINO, pentru ca rezultatul final să fie unul de excepție. Nu vor lipsi nici produsele FINO din gama de copt anti-lipire și reutilizabilă, pe bază de Teflon, votate de către consumatori în cadrul ediției Produsul Anului 2019!

Față în față în bucătărie la evenimentul FINO COOKING CHALLENGE

Două echipe, selectate prin tragere la sorți de pe pagina de Facebook FINO, vor avea șansa de a sta față în față și de a lua parte la FINO COOKING CHALLENGE. Duelul, asistat și jurizat de chef Vlad Popa, va fi postat pe paginile de socializare, unde toți fanii FINO vor avea ocazia să urmărească competiția.

Câștigătorii vor pleca acasă cu premii precum roboți de bucătărie, aparate de gătit cu abur, cărți de gătit și multe produse utile FINO, nelipsite din arsenalul oricărui bucătar care se respectă.

Acceptă provocarea și primește încă un motiv de a zâmbi în fiecare zi cu FINO COOKING CHALLENGE!