CityVisionMagazine

Simte-te frumoasă cu NIVEA Deo Beauty Elixir, prima gamă de deodorante cu extract prețios din lapte

Când te simți frumoasă ești încrezătoare, pregătită să ridici mâinile în aer și să te simți liberă. Și cine a spus că pielea subrațului nu poate fi frumoasă? Pentru că nimic nu se potrivește mai bine pielii decât un produs ce conține ingrediente inspirate de natură, NIVEA a lansat gama inovatoare Deo Beauty Elixir. Aceasta este îmbogățită cu vitamine (C și E), Calciu și provitamina B5 din lapte, fiind concepută special pentru a regenera, proteja și înfrumuseța pielea subrațului, chiar și imediat după epilare.

Noua gamă de deodorante NIVEA nu oferă doar o formulă pentru protecție antiperspirantă, ci un Beauty Elixir dedicat pielii subrațului. Aceasta este disponibilă în trei variante adaptate nevoilor pielii tale, SensitiveFresh și Dry, pe care le poți găsi atât sub formă de spray, cât și roll-on. Indiferent pe care îl alegi, formula ușoară se absoarbe rapid în piele, nu conține alcool și oferă protecție antiperspirantă pentru 48 de ore.

Gama NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive este concepută pentru pielea sensibilă și are o formulă catifelată, testată dermatologic, astfel încât să se potrivească perfect pielii delicate. Gama Sensitive oferă pielii tale combinația optimă dintre un antiperspirant de încredere și îngrijirea NIVEA, ajutând-o să se calmeze și să se regenereze chiar și imediat după epilare.

 Revigorează-ți simțurile cu formula specială NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh și asigură-ți o senzație de prospețime și protecție antiperspirantă pentru 48 de ore. Formula ușoară se absoarbe rapid în piele și îți hidratează pielea subrațului în timp ce tu te bucuri de fiecare dată de o senzație fresh – ca după duș.

NIVEA Deo Beauty Elixir Dry are o formulă performantă care îți oferă protecție antiperspirantă de lungă durată, menținând pielea uscată, dar în același timp hidratată. Datorită extractului prețios din lapte, aceasta oferă pielii subrațului nutrienții de care are nevoie pentru a fi frumoasă și protejată, chiar și imediat după epilare.

 Indiferent de provocările zilnice, bucură-te de puterea formulei inovatoare NIVEA Deo Beauty Elixir și oferă pielii subrațului tău strălucirea pe care o merită, pentru ca tu să te simți frumoasă în fiecare moment.

Preț recomandat: