CityVisionMagazine

Lansarea unui brand mângâiat de mare și soare

În data de 2 octombrie 2019, în magazinul Distinto din București, a avut loc lansarea Ricciocaprese în România. Produsele Ricciocaprese, importate de Bali Spa, decorează azi cele mai sofisticate interioare din întreaga lume. 

Evenimentul de lansare a fost găzduit de Carmen Șeitan și de dr. Dana Jianu, și a beneficiat de prezența extraordinară a fondatorilor Imma Sarnacchiaro și Fabio Majello, care au povestit celor prezenți istoria aromelor și formelor mângâiate de mare și soare.

Printre invitații de marcă ai evenimentului s-au aflat personalități precum Elisabeta Lipa, Irina Pacuraru, Alexandra Păcuraru, Cătălin Dezbracatu, Cătălin Mireuță (Divertis), personalități din societatea bucureșteană, jurnaliști de la publicații de renume: Elle, Luxury, Tango, Femeia și lideri de opinie fashion online.

Într-o atmosferă de sărbătoare, invitații s-au bucurat de strălucirea obiectelor decorative și de parfumurile unice care astăzi pot fi gasite nu numai în Capri, St.Tropez, New York, dar și la București, ajungând astfel mai ușor si în casele românilor.  

Eroul evenimentului de lansare a fost, incontestabil, ariciul de mare din ceramică acoperită cu aur de 24 de karate, obiect de design interior care surprinde cu forța și lumina sa pe toți cei prezenți. În plus, parfumul ambiental Femminello, vedeta olfactivă a sezonului, a accentuat cu nota sa distinctă și unică eleganța serii. 

Ricciocaprese este un brand al cunoscutei companii napoletane Majello, fondată în 1867 și renumită pentru piesele din ceramică Capodimonte. Pasiunea fondatorilor a trecut din generație în generație. Fabio Majello, care păstrează astăzi afacerea de familie la standardele originale, și soția sa, Imma, au dus faima acestui brand dincolo de hotarele Italiei. 

Fascinația față de peisajul magic al insulei Capri, cu vegetație și animale marine captivante, au reprezentat sursa de inspirație pentru piesele ceramice viu colorate. Dintre acestea, ariciul de mare a devenit piesa de design interior iconică și marca brandului. Aricilor de mare li s-au adăugat anemone, amfore, corali, corpuri de iluminat și multe alte piese unice de design inspirate din frumusețea naturii napoletane, toate lucrate manual. 

Obiectele ceramice sunt completate de linia de parfumuri ambientale, inspirate tot din peisajele și aromele naturale ale tărâmurilor napoletane. Designul impecabil al pieselor ambientale, culorile vibrante și parfumurile create după rețete unice în laboratoarele Ricciocaprese aduc astăzi mirajul Insulei Capri și în casele românilor. 

Mulțumim partenerilor pentru sprijinul acordat în realizarea evenimentului de lansare Ricciocaprese în România: Distinto, ProEstetica, Locanta Jariștea, Leonidas, Domeniul Coroanei Segarcea, Lure și cofetăria Lush.

Bali Spa, unic importator Ricciocaprese în România, Showroom cu vanzare: Str. Paris Nr. 40A, Sector 1, București, telefon: +40732.055.897; +40736.381.883

Distribuitor: Distinto, Calea Dorobanților Nr. 181, Sector 1, București.