CityVisionMagazine

CAMPANIA MINGI ÎN ȘCOLI PASEAZĂ MINGEA PENTRU A PATRA OARĂ CONSECUTIV

În contextul în care sportul românesc atinge noi culmi ale victoriei, campania „Mingi în școli” merge mai departe cu cea de-a patra ediție. În ultimul an, handbalul național feminin a promis motive în plus de mândrie prin naționala de tineret a României.

Cu gândul la copiii care abia descoperă handbalul în școli, brandul Fa, prin Henkel Beauty Care, și Federația Română de Handbal continuă campania „Mingi în școli” cu cea de-a patra ediție, sub deviza „Pasează mingea!”. Și asta pentru că fiecare dintre noi a primit – la școală, în carieră sau în viața personală – pasa cu care a marcat golul câștigător. Mesajul campaniei către public rămâne același: să sprijinim performanța națională!

„Succesul campaniei ne demonstrează România vrea să investească în viitorul handbalului național. Am donat în cei trei ani de campanie peste 5.000 de mingi de handbal, am oferit echipamente sportive în 74 de școli și nu ne oprim aici. Astfel ne dorim ca inițiativa noastră să inspire tot mai mulți români și să ne urmeze exemplul”, a declarat Gabriel Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.În cea de-a treia ediție a campaniei Mingi în Școli, care a avut loc anul trecut, au fost donate 1924 de echipamente sportive în 74 de școli de pe teritoriul României, lista școlilor premiate fiind aici. Fiecare școală premiată a primit 26 de echipamente pentru echipa de handbal.

România are o școală de handbal cu tradiție, performanțele fiind înregistrate chiar de la începutul anilor ’50.

„Rezultatele din ultimii ani ne-au demonstrat că se poate! Viitorul handbalului românesc este pe mâini bune, iar campionii de mâine sunt copiii de astăzi care visează cu ochii deschiși la o victorie. Ne bucurăm că anul trecut echipele din școlile României au primit echipamente sportive și că în 2019 alte școli vor primi mingi de handbal noi pentru echipele lor”, spune Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

De asemenea, jucătoarele lotului național s-au implicat de-a lungul anilor în campania Mingi în școli, participând la meciuri amicale cu copiii din școlile premiate. Interviuri cu jucătoarele echipei naționale de handbal feminin despre campania Mingi în școli aici.

Campania ”Mingi în școli” se bucură de susținere prin intermediul platformei online www.mingiinscoli.ro și poate fi descoperită în hipermarket-urile și supermarket-urile din întreagă țară. Astfel, în perioada 1 august și 30 septembrie, oricine achiziționează produse din gamă Fa (cu excepția săpunului solid) va contribui la campania de susținere a micilor campioni prin dotarea școlilor cu mingi de handbal. De asemenea, cei interesați pot să înscrie școala preferată prin completarea formularul de campanie, de la secțiunea “Înscrie o școală”.