CityVisionMagazine

Un weekend de răsfăț la cea de-a VI-a ediție a Academiei de Stil

În weekend-ul 21-22 septembrie a avut loc cea de-a VI-a ediție a evenimentului Academia de Stil de la Veranda Mall. Conceptul a fost inspirat din îndrăgitul basm Aladdin și s-a concretizat în servicii gratuite de înfrumusețare pentru clientele mall-ului.

Evenimentul a cuprins zone special amenajate de către Gerovital, Melkior și Apollo Beauty Salon, parteneri ai evenimentului, unde clientele Veranda Mall participante au fost răsfățate de profesioniști în domeniul frumuseții.

Peste 400 de doamne și domnișoare care au vizitat Veranda Mall în zilele de 21 și 22 septembrie au beneficiat de make-up, hairstyling și manichiură în tendințele toamnă-iarnă 2019, oferite gratuit de personalul magazinelor partenere. Cu această ocazie au primit și sfaturi pentru îngrijirea pielii și a părului în sezonul rece.

Începutul de toamnă înseamnă noutăți pe toată linia, atât în materie de trenduri vestimentare, cât și de premiere în industria frumuseții: produse de machiaj, îngrijirea tenului, produse pentru aranjarea părului și manichiură. Magazinele dedicate stilului și frumuseții din Veranda Mall sunt pregătite pentru nevoile speciale de sezon cu game noi de produse și un personal prietenos, gata să vă ușureze alegerile.

Mai multe detalii legate de evenimentele care se vor desfășura în centrul comercial puteți găsi pe website sau pe pagina oficială de Facebook Veranda Mall.