CityVisionMagazine

RESERVED lanseaza Colectia Premium Toamna – Iarna 2019

Croieli minimaliste, culori puternice și peisaje încântătoare – așa este descris, pe scurt, conceptul celei mai recente campanii a colecției Premium din sezonul toamnă-iarnă 2019-2020.

Magda Wunsche și Agnieszka Samsel, un renumit duo fotografic, au realizat fotografiile noii ediții a colecției Premium Reserved, într-un decor în care mineralele pictează apa în nuanțe de roz, iar pereții alb văruiți devin cadru geometric pentru peisaj.

Provincia spaniolă – formată din cariere, sate mici și drumuri de teren, toate aflate în spațiul în care omul și natura pot coexista în armonie – a servit ca scenă pentru o ședință foto, care prin semnificația simbolică a peisajului, corespunde nu numai esteticii, ci și filozofiei noii colecții Premium.

Încă de la prima etapă de lucru a ediției Premium, conștientizarea ecologică este vizibilă în toate activitățile Reserved. Colecția se bazează pe țesături ecologice, precum bumbac organic, vâscoză ecologică, lyocell sau poliester reciclat.

Pe lângă țesăturile ecologice, designerii au folosit și materiale naturale, extrem de apreciate de clienți, precum cașmirul, mătasea, lâna merino și alpaca.

Funcționalismul este o caracteristică predominantă a colecției – croielile ample și stilurile suprapuse sunt atrăgătoare datorită sofisticării lor – siluete monocromatice, joc de texturi și minimalism în accesorii. O paletă de culori nobile, preluate din natură, vine în prim-plan. Cerul albastru-oțel și nuanța de albastru marin, aproape negru, dar și o gamă largă de culori calde – de la nuanțele de brun ale lemnului, la purpuriu, până la bej nisip. Și foarte mult alb-cretă, astfel încât siluetele devin ușoare și luminoase, dar nu strălucitoare.

În colecția pentru femei, imaginea de ansamblu merită o atenție specială – siluete puternic conturate, fără elemente decorative inutile, însă elegante și completate cu accesorii utile, precum mănușile asortate cu ținuta sau un turban elegant în locul unei pălării clasice. Designerii pun accentul pe proporții – o întrepătrundere între lungimea piciorului și înălțimea părții superioare a cizmei. S-au concentrat pe detaliile rafinate, precum aspectul de cămașă cu guler sau talia pantalonilor. În stilurile minimaliste, nimic nu poate fi ascuns sau mascat. Piesele vestimentare sunt deosebite ca atare, de sine stătătoare – datorită croielii și a calității manoperei.

Colecția pentru bărbați, deși nu este în întregime formală, își păstrează caracterul sofisticat. Un pulover gros pe gât, conceput pentru a fi purtat cu un costum, o cămașă gri cu guler ridicat sau un palton lung, în carouri – acestea sunt haine elegante care, în ciuda notei clasice, lasă spațiu unui cod vestimentar mai puțin formal. Țesăturilor tricotate li se conferă texturi geometrice unice, cu un strop de culoare îndrăzneață – brun-roșcat sau roșu-vișină. Cu toate acestea, întreaga paletă este armonioasă, ceea ce permite combinarea liberă a hainelor în variante noi, surprinzătoare. Colecția este disponibilă în magazine și online www.reserved.com.